به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گلبانگ دنا به نقل روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در جمعبندی سفر به شهرستان دنا با بیان اینکه قابلیتها و پتانسیل های این شهرستان عمدتا در زمینه گردشگری است، گفت: گردشگری یکی از محورهای توسعه است و در طرح آمایش سرزمین این شهرستان هم عمده فعالیتها در حوزه گردشگری پیشبینی شده و تمرکز بازدیدها بر طرحهای گردشگری بود.
استاندار افزود: مباحث توسعهای و موانع و مشکلات طرحهای گردشگری که تکمیل شدند مورد بررسی قرار گرفت ضمن اینکه برخی طرحها در واگذاری به منابع طبیعی هنوز با مشکلات و موانعی مواجه هستند که رفع مسائل آنها در دستور کار قرار گرفتند.
وی ادامه داد: برخی از این طرحها نیمه تمام هستند و پیگیریهای لازم برای تامین منابع و تکمیل تسهیلات آنها در دستور کار قرار گرفت، طرحهایی هم هستند که نیازمند بررسی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید یا کارگروه قضایی هستند.
استاندار با بیان اینکه یکی از بهترین طرحهایی که در حوزه گردشگری باید مورد توجه قرار گیرد و مسائل و مشکلات آنها رفع شود غار ده شیخ است، افزود: سالانه ۳۰ هزار نفر از این غار بازدید میکنند که اگر بتوانیم دغدغه سرمایه گذار را برطرف کنیم میتواند پرپتانسیل باشد و بازدید کنندگان را ۱۰ برابر افزایش داده و درآمدزایی خوبی داشته باشد.
رحمانی افزود: در کنار این طرح باید از محل مسئولیتهای اجتماعی مسائل و مشکلات روستاهای اطراف از جمله خود ده شیخ مورد توجه باشد.
استاندار در خصوص بازدید از مسیر کوهگل گفت: بخشی از فعالیتها در این منطقه توسط محیط زیست، بخشی منابع طبیعی، بخشی شهرداری و بخشی را جهاد کشاورزی و آب منطقه ای انجام میدهند که قرار شد مشاور مطالعه جامعی انجام داده و تامین منابع آن به صورت مشترک توسط شهرداری، میراث فرهنگی و آب منطقه ای انجام و تعیین تکلیف شود.
وی با اشاره به بازدید از کارخانه آب معدنی و پل تنگ سریز گفت: یکی از پروژههای مهم استان تونلهای مسیر یاسوج _سیسخت است که مورد بازدید قرار گرفتند و میتواند شهرستان دنا و شهر گردشگرپذیر سی سخت را از بنبست خارج کند.
استاندار از تامین ۳۱ میلیارد تومان برای این پروژه خبر داد و گفت: این میزان اعتبار کافی نیست و پیگیر اعتبارات بیشتری برای به سرانجام رسیدن این پروژه مهم هستیم، ضمن اینکه یکی از تونلها بازگشایی و تونل دیگری ۶۰ درصد کار شده است.
وی عنوان کرد: در نماز جمعه پاتاوه حاضر شدیم و مسائل و مشکلات مردم را از زبان رسولی فرماندار جوان این شهرستان، امام جمعه و دیگر مسئولان شنیدیم که راه، آب و بیمارستان عمده درخواست های مردم بود.
وی ضمن قدردانی از همراهی و همکاری رسانه ها در انعکاس خدمات و اقدامات دولت گفت: رسانهها علاوه بر اینکه خدمات دولت را انعکاس میدهند میتوانند ناظر بر پروژهها باشند که پروژه که جنبه سیاست گذاری دارد زودتر به نتیجه میرسد و پروژههایی که جنبه اجرایی دارد نیازمند تامین مالی بوده و چند ماهی را باید طی کند.
رحمانی با اشاره به ناترازی انرژی به بازدید از نیروگاه برق آبی پل کلو سیسخت اشاره کرد و گفت: احداث نیروگاههای برق آبی با توجه به ظرفیت خوب استان یکی از راهکارهایی است که میتواند کمک کننده و موثر باشد.
استاندار گفت: در حال حاضر در شهرستانهای بویراحمد و دنا پنج نیروگاه برق آبی با ظرفیت ۱۶.۸ مگاوات فعال بوده و ۴۰ درصد ظرفیت در حال کار است که روزانه بیش از ۶ مگاوات تولید این نیروگاه ها است.
وی بیان کرد: استان ظرفیت توسعه نیروگاه های برق آبی را دارد که در دیداری که با وزیر نیرو داشتیم برای توسعه این نیروگاهها قول هایی گرفتیم.
رحمانی خاطرنشان کرد: ۲۰ مورد نیروگاه خورشیدی در دست مطالعه داریم که دو مورد آن به نتیجه رسیده و آماده فراخوان است و مطالعات ۱۸ مورد دیگر انجام میگیرد
وی در پایان از اقدامات خوب عباس رسولی فرماندار دنا در رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم تشکر و قدردانی کرد.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
پایگاه خبری تحلیلی گلبانگ دنا با تکیه بر لطف الهی جهت روشنگری و آگاهی بخشی راه اندازی گردیده است.
استان کهگیلویه وبویراحمد-یاسوج-معصوم آباد -ابودر 5پلاک 8