menusearch
golbangedena.ir

تشکیل تعاونیها بر اساس توانمندی موجود در استانها

جستجو
جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ | ۱۷:۲۸:۳۳
۱۴۰۱/۷/۲۱ پنج شنبه
(0)
(0)
تشکیل تعاونیها بر اساس توانمندی موجود در استانها
تشکیل تعاونیها بر اساس توانمندی موجود در استانها

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گلبانگ دنا، مدیر کل تعاونی‌های خدماتی وزارت تعاون در یاسوج با بیان اینکه ظرفیت‌های بالقوه‌ای در زمینه‌های مختلف در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد گفت: متاسفانه تاکنون این ظرفیت‌ها مغفول مانده که با استفاده صحیح از اسناد بالادستی و مدیران ملی و استانی قابل معرفی شدن است.

جعفر امیرآبادی زاده از اصلاح قانون ماده ۵ در اواخر آبان ماه امسال و پیگیری آن در صحن مجلس خبر داد و افزود: از این پس تعاونی‌ها براساس ظرفیت‌های هراستان تشکیل و با این کار رانت‌ها و تولید بی هدف محصولات بدون در نظر گرفتن شرایط اقلیمی هر استان حذف می‌شود.

وی اضافه کرد: از محل اعتبارات تبصره‌ای حدود ۴۵ میلیارد تومان برای تعاونی‌ها اختصاص داده شده که در استان‌ها باید اجرا شود.

آبادی زاده با اشاره به اینکه اتفاقات خوبی در کشور در حال انجام است ادامه داد: سند توسعه تعاون پس از چند دهه مغفول ماندن، بر اساس برنامه زمان بندی به زودی مراحل اجرای این طرح به صحن مجلس برده می‌شود.

مدیر کل تعاونی‌های خدماتی وزارت تعاون به اجرای طرح توسعه طرح‌ها و بازنگری در احکام تعاون اشاره کرد وگفت: در برنامه چشم انداز یک ساله تعاون این احکام به سرانجام می‌رسد.

امیر آبادی زاده به اصلاح ماده ۵ قانون تشکیل تعاونی توسعه عمران اشاره کرد و افزود: یکی از مشکلات، واگذاری طرح‌هایی بود که برای واگذاری حتما باید به کمسیون‌های دولت ارسال و پیگیری می‌شد، که با اصلاح این قانون از این پس برای تسریع در روند کار این موضوع در کمیسیون‌های استانی پیگیری می‌شوند.

مدیر کل تعاون کار ورفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست گفت: ۲ هزار و ۳۱۵ شرکت تعاونی فعال در این استان وجود دارد که از این تعداد ۷۲۷ شرکت تعاونی خدماتی است.

واعظی زاده به وجود ظرفیت‌های گردشگری، کشاورزی، آب، صنعت و معدن در کهگیلویه و بویراحمد هم اشاره کرد و افزود: تنها نسخه شفابخش استفاده از ظرفیت‌های استان و فعال شدن بخش تعاون در استان است.

شهامت مدیر کل دفتر فنی استاندار نیز در این نشست با اشاره به اینکه ۸ تا ۱۰ درصد نزولات آسمانی در کهگیلویه وبویراحمد است گفت: صادرات آب، توسعه گردشگری و تضمینی شدن تولیدات تعاونی‌ها باید مد نظر مسئولان و متولیان بخش تعاون قرار بگیرد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم در این جلسه گفت: تسهیلات کم و با نرخ بالای سود بانکی مانع از توسعه تعاونی‌های استان به خصوص در حوزه بانوان شده است.

عاطفه سادات مدبر نژاد افزود: هم اکنون ۲۵۰ تعاونی فعال در حوزه زنان در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که با مشکلات زیادی از جمله کمبود تسهیلات مواجه اند.

مدبر نژاد اضافه کرد: در این استان زنان توانمند بسیاری وجود دارد که تسهیلات کم آن هم با نرخ سود بالا مانع از فعالیت و اشتغال آنان در بخش‌های تولیدی شده است.

وی با بیان اینکه خرید مواد اولیه مورد نیاز تعاونیهای خدماتی به دلیل تورم سنگین و هزینه بر است ادامه داد: انتظار می‌رود میزان تسهیلات افزایش و نرخ سود کاهش یابد تا شاهد اشتغال بیشتر زنان در حوزه تعاوینها باشیم.

مدیرکل امور بانون و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: از سوی دیگر محصولاتی که در این تعاونی‌ها تولید می‌شوند بازاری برای فروش ندارند و محلی برای فروش محصولات آنان وجود ندارد.

شناسایی الگو‌های تعاون در سطح شهرستان‌ها براساس ظرفیت‌های فعال هر استان، تشکیل نخستین تعاونی توسعه عمران شهرستانی در بویراحمد، استفاده از ظرفیت‌های فراگیر ملی باهدف فقرزدایی که با ۷۰ درصد اعضاء می‌تواند به ده دهک پایین جامعه اختصاص یابد، و تصویب تشکیل تعاونی‌های دهیاری و شهری از مهمترین مصوبات سفر مدیر کل تعاونی‌های خدماتی وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی در کهگیلویه و بویراحمد بود.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین اخبار