menusearch
golbangedena.ir

نگاه حمایتی به تشکل‌های مردمی بخش کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.

جستجو
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ | ۷:۵۷:۲۰
۱۴۰۲/۳/۱۸ پنج شنبه
(0)
(0)
نگاه حمایتی به تشکل‌های مردمی بخش کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
نگاه حمایتی به تشکل‌های مردمی بخش کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.

گلبانگ دنا _ مشاور عالی اتاق اصناف کشاورزی کشور در یاسوج گفت: حمایت و همراهی بخش دولتی در کهگیلویه و بویراحمد با تشکل‌های و اتحادیه‌های بخش خصوصی حوزه کشاورزی ملموس است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گلبانگ دنا،در ابتدای این نشست آقای مهندس شجاعی نژاد مدیر تعاون روستایی استان ضمن عرض خیر مقدم، به بیان اهداف و جایگاه اتاق اصناف کشاورزی و نقش آن به عنوان بزرگترین تشکل بخش کشاورزی و زبان گویای تولیدکنندگان اشاره و ابراز داشتند که لازمه برنامه ریزی صحیح در هر بخش علی الخصوص بخش کشاورزی داشتن آمار درست و دسترسی آسان به آمار است که تحقق این امر از طریق اتاق اصناف کشاورزی که با وجود داشتن سامانه جامع سبک امکان پذیر است و اهمیت دادن به امر آموزش به عنوان رکن اصلی توسعه نیز اشاره داشتند.

 

سپس مشاور عالی اتاق اصناف کشاورزی کشور در یاسوج گفت: حمایت و همراهی بخش دولتی در کهگیلویه و بویراحمد با تشکل‌های و اتحادیه‌های بخش خصوصی حوزه کشاورزی ملموس است.

 

محمدجواد خاکزاد رستمی در نشست کارشناسان اتاق اصناف کشاورزی این استان، همراهی و نگاه مثبت رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد را بزرگترین فرایند و کمک در خصوص واگذاری وظایف تصدی‌گری امور کشاورزی این استان به بخش غیردولتی، استقرار ساختاری و ابهت سازمانهای مردم نهاد عنوان کرد‌.

 

مشاور عالی اتاق اصناف کشاورزی کشور اظهار داشت: تاکید بر اقتصاد مردم محور و سپردن امور به دست مردم سفارش دائمی مقام معظم رهبری است و سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از حیث نگاه ویژه عالی‌ترین مقام خود به مردم و سپردن امور به دست آنان از استانهای پیشگام کشور در این زمینه است و در آینده شاهد دستاوردهای خوبی در استان خواهیم بود.

وی افزود: کارشناسان اتاق اصناف کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد باید از همراهی رئیس سازمان کشاورزی استان بهره برده، برای توانمندی خود تلاش نموده و آمادگی پذیرش این مسئولیت سنگین را به دست آورند.

خاکزاد رستمی تصریح کرد: یکی از کارهای خوب انجام شده در اتاق اصناف ایران استقرار یک بستر درست برای شروع یک ساماندهای بزرگ بوده و چالش بزرگ کشور در همه بخش ها و زیربخش های اقتصادی نبود یک اطلاعات و آمار درست است و طبق قانون این وظیفه به اتاق اصناف کشاورزی در شهرستانها سپرده شده است که شروع هر ساماندهی است.

گفتنی است تهیه سند و شناسنامه باغات کشور به اتاق اصناف کشاورزی سپرده شده است. بر این مبنا همه مراحل ثبت و صدور شناسنامه واحدها و پروانه فعالیت در سامانه تحت وب بهره‌برداران نظام صنفی کشاورزی موسوم به «سَبَک» صورت می‌پذیرد که جز سامانه های برتر صدور مجوزهای وزارتخانه محسوب شده و در این سامانه برای مراکز تولید محصولات، امکان پایش مبادی تولید و استانداردسازی محصولات برای صادرات و حتی تنظیم بازار داخلی ایجاد خواهد شد.

در ادامه این نشست، سید علی معتمدی‌پور نیز در این نشست اتاق اصناف کشاورزی را از مهم ترین بازوان اجرایی بخش کشاورزی دانست و بر لزوم تقویت آن تاکید کرد.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در نشست آشنایی با سامانه "سَبَک" کاربران و کارشناسان اتاق اصناف کشاورزی اظهار داشت: استان نوپایی مثل کهگیلویه و بویراحمد مشکلات زیرساختی و بنیه‌ای بیشتری نسبت به سایر استان‌هایی که پیش از اینها دارای تشکل‌ها و صنوف کشاورزی بودند دارا است، اما از طرفی پیکره اجتماعی عشیره‌ای این استان را می‌توان از مهم‌ترین نقاط قوت و استعدادهای آن در راستای تحول آفرینی تشکل‌ها دانست.

 

وی افزود: کهگیلویه و بویراحمد را می‌توان جوان‌ترین استان کشور از حیث تشکل‌های سازمانی نام برد و این موضوع انتظار حمایت بیشتری را از مسئولین مربوطه می‌طلبد.

 

رئیس کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی استان با اعلام حمایت از مردمی کردن فعالیت‌های بخش کشاورزی و افزایش مشارکت اتحادیه‌ها گفت: تقویت تشکل‌ها و صنوف از سیاست‌های کلان و راهبردی این حوزه در استان است تا جایی که در دوران مدیریت جدید مجموعه جهاد کشاورزی، بیشترین جلسات با بخش خصوصی در مقایسه با جلسات ادارات و نهادهای زیر مجموعه آن برگزار شده است.

وی در ادامه از به کارگیری توان اتحادیه‌ها در حل مشکل کمبود کمباین توسط سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در سال زراعی جاری سخن گفت و افزود: بر این اعتقادم که تقویت بخش خصوصی برای برون رفت از مشکلات ضروری است؛ به عنوان نمونه سالهای سال در استان مشکل کمبود کمباین در فصل برداشت وجود داشت و در سال زراعی جاری برای حل این مشکل از بخش خصوصی(اتاق اصناف کشاورزی) بهره جستیم و با وجود افزایش میزان گندم خریداری شده مازاد بر نیاز کشاورزان از ۳۱۰۰۰ تن به ۷۵۰۰۰ تن نسبت به سال گذشته اما با تمهیدات اندیشیده شده و استفاده از توان اتحادیه ها و صنوف کشاورزی، زمان برداشت به نصف مدت مشابه سال گذشته کاهش یافت و همچنین مشکلات کمتری را در این زمینه شاهد بودیم.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین اخبار