menusearch
golbangedena.ir

وضعیت نامناسب بخش نوزادان بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج، عدم وجود نیروی متخصص برای رگ‌گیری نوزادان و اطفال

جستجو
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۶:۴۱
۱۴۰۱/۱۱/۳۰ یکشنبه
(0)
(0)
وضعیت نامناسب بخش نوزادان بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج، عدم وجود نیروی متخصص برای رگ‌گیری نوزادان و اطفال
وضعیت نامناسب بخش نوزادان بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج، عدم وجود نیروی متخصص برای رگ‌گیری نوزادان و اطفال

گلبانگ دنا،وضعیت نامناسب بخش نوزادان بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج، عدم وجود نیروی متخصص برای رگ‌گیری نوزادان و اطفال و برخورد نامناسب پرسنل با همراهان بیماران از جمله مشکلات عنوان شده توسط همراهان بیماران بخش نوزادان این بیمارستان است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گلبانگ دنا، بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج یکی از بیمارستان‌های مهم و مورد توجه مسوولان و مردم کهگیلویه و بویراحمد است.

 

این بیمارستان دارای بخش‌های متعدد بوده که روزانه تعداد زیادی از مردم برای درمان و معالجه به آن مراجعه می‌کنند.

 

بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج بخش‌های مختلفی مانند جراحی، زنان، اطفال، زایمان، نوزاد و قلب و مغز دارد.

 

بخش نوزادان و اطفال این بیمارستان یکی از بخش‌های مهم آن است که روزانه تعداد زیادی از نوزادان تازه به دنیا آمده یا چند روز به دنیا آمده در آن بستری می‌شوند.

 

علی‌رغم همه گزارشاتی که مبنی برای ارائه خدمات مطلوب به بیماران و همراهان داده می‌شود اما همراهان بیماران حرف‌ها و گلایه‌های زیادی در این بخش داشتند.

 

یکی از همراهان بیماران این بخش به خبرنگار،گلبانگ دناگفت: نوزاد چند روزه به دنیا آمده و به دلیل مشکلی که داشت به این بخش مراجعه نمودیم 

 

وی، ادامه داد: اولین کاری که در این بخش باید می‌شد گرفتن رگ برای نوزاد و وصل کردن سرم و گرفتن دارو بود.

 

این مادر، افزود: اما با وجود چندین نیرو در این بخش هیچ کدام نتوانستند رگی برای این بچه پیدا کنند و تنها بدن او را مانند آبکش سوراخ سوراخ کردند.

 

مادر این نوزاد در ادامه با چشمانی پر اشک، گفت: بچه من از بس زیر دست این پرسنل گریه کرده صدایش گرفته و فکر می‌کنم حنجره،نار صوتی اش دچار آسیب و پرده شکمش نیز پاره شده باشد.

 

وی، یادآور شد: تمام دست و پای این طفل را زخمی و خونی کرده‌اند اما نتوانستند رگی برای او بگیرند.

درآخر بعد از دو ساعت برای پیدا کردن رگ و گریه نوزاد به قول خودشان رگ را پیدا کردن ولی بعد از مدتی با نگاه به آن و دیدن صحنه جاری شدن خون از دست نوزادم شکایت کردم

که با بی احترامی گفتن مثل اینکه کسی بچه ندارد غیر از تو برو ترخیص اش کن یا همین وضعیت ادامه دارد

بعد از چندین بار در چندین شیفت وضعیت به همین منوال گذشت و هر دفعه خون زیادی از نوزاد هدر می‌رفت

مادر دیگری که نگران‌تر از قبلی بود، خاطرنشان کرد: بچه من نیز اینقدر از درد گریه کرد تا خواب رفت و رگی هم برای او پیدا نشد.

یکی دیگر از مادران حاضر در این محل، گفت: برخورد پرسنل با مادران و دیگر همراهان بیماران نامناسب و دور از شان یک پرستار است.

وی، گفت: پرستاران فکر می‌کنند رئیس یک زندان بوده و بیماران و همراهان آنها زیردستانشان هستند که هر چه بگویند و بخواهند را بدون حرف قبول کنند.

 

مادر یکی از نوزادان گفت من به پرستاران گفتم بچه ام داغون شد از بس گریه کرد و شما نتونستین رگ اش پیدا کنید

ولی پرستار داد کشید و گفت: «چرا به من میگی چکار کنم یا نکنم؟، من کار خودم را بلدم، نیاز نیست تو چیزی به من یاد بدهی».

 

وی، گفت: باید رفتار پرسنل با همراهان کمی بهتر باشد آخر به هر حال همراه بیمار نگران و ناراحت حال بیمارش است و این موضوع باید مورد توجه پرستار به عنوان اسوه صبر و استقامت قرار گیرد.

 

مادر دیگری با نزدیک شدن به خبرنگار به او گفت: ببنید موضوع دیگر وضعیت نامناسب بخش نوزادان و اطفال این بیمارستان است.

این مادر، ادامه داد: از صبح تاکنون چند نفر از والدین بدلیل عدم نیروی متخصص تصمیم گرفتند با رضایت خود

فرزندانشان را ترخیص و ترجیح دادند در منزل باشند تا در بیمارستان

 

وی، یادآور شد: مسوولان این بیمارستان باید به این موضوع توجه کافی داشته و اجازه ندهند بیماران و خانواده آنان مورد بی‌احترامی پرستاران قرار گیرند

 

آنچه مهم است سلامتی و تلاش برای توسعه فرهنگ تکریم ارباب رجوع در مکان‌های مختلف به خصوص بیمارستان است زیرا در روز تعداد زیادی از مردم به این مکان مراجعه می‌کنند.

 

بارها با پرسنل و پرستاران بخش‌های مختلف در این خصوص صحبت شده و آنها تنها پاسخی که دارند اینست که ما در روز با تعداد زیادی از افراد مختلف روبرو بوده و سر و کله می‌زنیم دیگر اعصاب نداریم.

 

به نظر می‌رسد برگزاری دوره‌های آموزشی در خصوص نحوه رفتار با بیماران و همراهان یا چگونگی بستری بیماران یکی از موارد مهم و مورد توجه باشد.

 

آموزش و بکارگیری افراد متخصص در بخش‌های مختلف از جمله نیروی متخصص برای رگ‌گیری در بخش نوزادان و اطفال یکی دیگر از موضوعات مهم و مورد توجه است که امیدواریم مورد توجه مسوولان علوم پزشکی استان بویژه سرپرست جدید قرار گیرد.

 

اگر لازم باشد باید این مسوولان دوره‌های آموزشی و ویژه برای این موضوع (رگ‌گیری اطفال و نوزادان) برگزار کنند تا در این بخش‌ها اینقدر نوزادان و اطفال اذیت نشوند زیرا بی‌تجربگی و عدم تخصص نیروهای کم‌تجربه علاوه بر بیماری دردی تازه به دردهای نوزادان و اطفال بیمار اضافه می‌کند.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین اخبار