گلبانگ دنا- سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: درصد مصرف داروهای کورتون و آنتیبیوتیک در این استان نگرانکننده است و مصرف منطقی داروها باید مورد توجه شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گلبانگ دنا، محسن عزیزی صبح یکشنبه 29 مردادماه 1402 در جمع خبرنگاران با بیان اینکه خبرنگار به خاطر وضعیت شغلی همواره در معرض خطر است، عنوان کرد: خبرنگاران همزمان با هم نقشهای مختلفی بر عهده دارند و مانند طبیب هستند که باید درد را بشناسد و راههای درمانی آن را ارائه دهند.
وی اظهار کرد: خوشبختانه همه خبرنگاران استان منصف هستند و تاکنون با قصد و غرضی خبری را کار نکردند. در هفته سلامت تست غربالگری برای خبرنگاران انجام گرفت و خبرنگاران در شهرهای یاسوج، گچساران و دهدشت غربالگری را انجام دادند.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تشکیل کمیته بیمه قرارگاه جوانی جمعیت خاطرنشان کرد: در بخش ناباروری مراکز دولتی و غیردولتی 90 درصد هزینه درمان ناباروری پرداخت میشود و در بخش خصوصی و خیریه نیز 70 درصد هزینه را بیمه سلامت بر عهده دارد.
عزیزی با بیان اینکه در گذشته زوجهایی که تا یک سال بچهدار نمیشدند تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته و درمان میشدند، تصریح کرد: این مورد به 6 ماه کاهش یافته است و زوجهایی که تا این مدت بچهدار نشوند به دفاتر مراجعه کنند و تحت خدمات 90 درصدی و 70 درصدی ناباروری بیمه قرار میگیرند.
وی با اشاره به نشان دار شدن مادران باردار ادامه داد: مادران بارداری که نشان دار شوند خدمات مختلفی از جمله غربالگری دریافت میکنند.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص مدیریت هزینهها بیمه سلامت تأکید کرد: براساس شعارهای طرح جوانی جمعیت و فرزندآوری خدمات ارائه میشود.
عزیزی از مصرف خودسرانه و بیش از حد داروهای کورتون و آنتیبیوتیک در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و متذکر شد: درصد مصرف داروهای کورتون و آنتیبیوتیک در این استان نگرانکننده است و مصرف منطقی داروها باید مورد توجه شود.
وی اعلام کرد: زمانی بیمه موارد پیشگیری را تحت درمان قرار نمیداد، اما امروزه با اجرای طرح پزشک خانواده و ارجاع موارد بهداشتی را تحت پوشش قرار داده است.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص طرح پزشک خانواده روستایی ابراز داشت: 68 مرکز خدمات جامع در روستاها به همراه 120 پزشک خدمت درمانی را به مردم مناطق روستایی ارائه میدهند. تمام صندوقهای بیمهگر باید به طرح پزشک خانواده شهری بپوندند.
عزیزی با بیان اینکه با چالش نیروی متخصص مواجهیم که طی یکی دو سال اخیر اقداماتی در شهرستان بویراحمد و گچساران انجام شد که نیاز است در شهرستان کهگیلویه اقداماتی صورت گیرد، افزود: متخصصان ناباروری با سازمانهای بیمه گر در بخش خصوصی قرارداد ندارند این هم چالشی است که سازمان نظام پزشکی این مورد را رفع کند.
وی در پایان بیان کرد: تمام خدماتی که به 520 هزار نفر جمعیت استان و یک هزار و 700 موسسه ارائه میشود توسط 71 نفر نیرو در کل استان انجام میشود که از زحمات همکاران خود تشکر میکنم.