به گزارش
پایگاه خبری گلبانگ دنا؛به گفته رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، حتی مازاد این ویتامین در بدن میتواند آثار مخربی بر بدن داشته باشد.
دکتر محمد حسن انتظاری تأکید کرد: ویتامین C و سایر مواد غذایی و معدنی دیگر هرگز نمیتوانند به تنهایی بدن را در برابر عفونت های ویروسی بویژه کرونا محافظت کنند.
وی اضافه کرد: تحقیقات نشان میدهد زمانی که با بدن با کاهش سطح ریز مغذی ها روبرو میشود حتی ویروس های ضعیف نیز قابلیت تبدیل شدن به ویروس مقاوم و بیماری مهلک را دارند و در واقع وضعیت میزبان روی شدت بیماری اثرگذار است.
انواع سبزی مثل کلم، نخود سبز،گل کلم، شلغم، فلفل سبز و دلمه ای، جعفری، پیازچه، شاهی، گوجه فرنگی و سالاد،گیلاس،سیب،پرتقال، موز، نارنگی، لیمو شیرین و کیوی همچنین با بادام منبع ویتامین C است.