menusearch
golbangedena.ir

فارس در مسیر توسعه زیرساخت‌های ارتباطی

جستجو
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۹:۳۱
۱۴۰۰/۱/۲۴ سه شنبه
(0)
(0)
فارس در مسیر توسعه زیرساخت‌های ارتباطی
فارس در مسیر توسعه زیرساخت‌های ارتباطی

 

فارس در مسیر توسعه زیرساخت‌های ارتباطیبه گزارش پایگاه خبری گلبانگ دنا،استاندار فارس، گفت: استان فارس در زمینه ایجاد و توسعه زیرساخت های ارتباطی از استان های پیشتاز کشور است.
عنایت الله رحیمی افزود: یکی از اقدامات دولت تدبیر و امید در این زمینه راه اندازی فناوری نسل پنجم تلفن همراه است که استفاده از این فناوری که از کیفیت و سرعت به مراتب بیشتری برخوردار است با توجه به خدماتی که طریق آن قابل ارائه هست، سبب کاهش هزینه های تردد، صرفه جویی در وقت و زمان و کاهش آلایندگی شهر خواهد شد.

اتصال تمام روستا ها فارس به اینترنت
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس گفت: هم اینک افزون بر ۹۲ درصد روستا های بالای ۲۰ خانوار فارس به اینترنت متصل هستند که تا اردیبهشت ماه امسال همه روستا های فارس از این امکان بهره مند خواهند شد.
مهرداد سهرابی افزود: اغلب شهر های استان نیز از خدمات نسل سوم و چهارم تلفن همراه برخوردار هستند.
وی، در خصوص پوشش نسل پنجم اینترنت همراه در استان نیز گفت: هم اینک در کلانشهر شیراز و در محدود زند و ارگ کریم خانی (شهرداری) امکان دسترسی به اینترنت نسل پنجم فراهم است و کسانی که تلفن همراه‌ آنها پشتیبانی کند می‌تواند با استفاده از سیم کارت ایرانسل از این قابلیت استفاده کنند.
او افزود: در ادامه توسعه پوشش نسل پنجم، همراه اول نیز در دانشگاه علوم پزشکی و محدوده باغ ارم شیراز اقدام به راه اندازی اینترنت نسل پنجم خواهد کرد.
وی ادامه داد: استان فارس با دارا بودن افزون بر چهار هزار و ۲۰۰ کیلومتر فیبر نوری، بعد از تهران زیرساختی ترین استان کشور بوده و دومین مرکز سوییچ بین الملل کشور را دارد.
او اظهار داشت: پهنای باند ورودی به استان فارس در یک سال گذشته با ۵۵۵ گیگابیت برثانیه افزایش ظرفیت، به یک هزار و ۹۴۲ گیگابیت برثانیه و پهنای باند خروجی استان با ۲۰۰ گیگابیت برثانیه افزایش به یک هزار و ۳۱۰ گیگابیت برثانیه رسیده و در این دو بخش نسبت به ابتدای دولت تدبیر و امید به ترتیب رشد ۴۷ و ۳۲ برابری داشته است.
سهرابی تصریح کرد: در همین مدت پهنای باند بین الملل نیز با رشد ۱۱۵ برابری به ۸۷۱ گیگابیت برثانیه ارتقاء یافته و شبکه انتقال نیز با رشد ۲۱ برابری از یک هزار و ۲۳۳ گیگابیت برثانیه به سه هزار و ۷۳۰ گیگابیت برثانیه رسیده است.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس افزود: هم اینک افزون بر هفت هزار و ۴۰۰ کیلومتر از محور های اصلی و فرعی این استان تحت پوشش اپراتور همراه اول قرار دارد که با رشد ۳۸ درصدی نسبت به سال ۹۲ همراه بوده است و چهار هزار و ۶۰۵ کیلومتر نیز تحت پوشش ایرانسل است که میزان پوشش جاده ای این اپراتور نیز نسبت به سال ۹۲ رشد ۴۱ درصدی را نشان می‌دهد.
سهرابی، در خصوص اجرای طرح توسعه ارتباطات روستایی (تار) در قالب فیبر نوری در فارس هم گفت: این طرح با هدف ایجاد دسترسی اینترنت پرسرعت در مناطق محروم و کمتر برخوردار کشور اجرا می‌شود که در قالب آن یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر فیبرنوری برای استان طی دو فاز در نظر گرفته شده که تاکنون بیش از ۲۵۰ کیلومتر توسط مخابرات منطقه فارس بعنوان مجری طرح اجرا شده است.
او ادامه داد: ضریب نفوذ اپراتور اول نیز نسبت به ابتدای دولت تدبیر و امید با ۶۷ درصد رشد به ۸۵ درصد و ضریب نفوذ اپراتور دوم نیز با رشد ۱۳۱ درصدی با ۶۷ درصد رسیده و تعداد مشترکین اینترنت پرسرعت ثابت و سیار استان نیز با رشد ۱۱۷ درصدی چهار میلیون و ۷۰۰ هزار نفر شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس افزود: همچنین طی سال های اخیر ۲۸ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره در قالب ۴۰ طرح مبتنی بر ارتباطات و فناوری اطلاعات از محل منابع قانون اشتغال پایدار روستایی و عشایری در استان پرداخت شده که زمینه اشتغال ۶۰ نفر را نیز فراهم کرده است.
سهرابی افزود: بیش از سه هزار و ۹۵۰ مدرسه در مناطق شهری و روستایی استان نیز در قالب طرح هوشمندسازی مدارس به اینترنت رایگان متصل شده اند.
وی، تعداد شرکت های دانش بنیان استان را ۱۶۷ شرکت برشمرد و گفت: از این تعداد، ۳۶ شرکت دانش بنیان در حوزه تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات فعالیت دارند.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین اخبار