menusearch
golbangedena.ir

نوروز شیرین تر با تغذیه سالم و ایمن

جستجو
یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ | ۲۰:۴:۲۶
۱۴۰۰/۱/۴ چهارشنبه
(0)
(0)
نوروز شیرین تر با تغذیه سالم و ایمن
نوروز شیرین تر با تغذیه سالم و ایمن

 

نوروز شیرین تر با تغذیه سالم و ایمنبه گزارش پایگاه خبری گلبانگ دنا، از دیرباز در آداب و رسوم ما ایرانیان، آجیل و شیرینی به عنوان جزء اصلی پذیرایی و زینت جشن های نوروز به حساب می‌آید.

متاسفانه با مدرن و صنعتی شدن جوامع و کاهش تحرک افراد خطر ابتلا به بیماری های مزمن افزایش یافته و در این میان نقش تغذیه صحیح و متعادل بسیار پُررنگ تر از پیش به عنوان اصلی مهم و غیرقابل انکار در کاهش احتمال بروز این بیماری های مزمن محسوب می‌شود.

در این مطلب آموزشی و در ادامه بخش یک، تلاش شده با ارائه نکاتی ساده و کاربردی در راستای حفظ رژیم تغذیه ای متعادل، نوروز را برای خود و خانواده مان شادتر کنیم.

- بهتر است به جای مصرف شیرینی های تَر و خامه ای، از انواع شیرینی های خشک و در اندازه های کوچک استفاده شود.

- در خصوص استفاده شکلات ها نیز بهتر است از انواع تلخ آن که دارای میزان منیزیم بیشتر و نمک کمتری است، استفاده شود.

- هرگز وعده ضروری صبحانه را حذف نکنیم، حتی اگر دیر از خواب بیدار شویم، چرا که انرژی لازم برای آغاز فعالیت بدن را تامین می‌کند و مانع پُرخوری در وعده های دیگر می‌شود.

- از مصرف آجیل و شیرینی در زمان های نزدیک به وعده اصلی(نزدیک به ۲ساعت) خودداری شود.

- از گرسنه رفتن به مهمانی خودداری شود، چرا که سبب کاهش توان ما در کنترل میزان کالری دریافتی می‌شود.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین اخبار