menusearch
golbangedena.ir

اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز

جستجو
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۳:۳۱
۱۴۰۰/۲/۵ یکشنبه
(0)
(0)
اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز
اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز
اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمزبه گزارش پایگاه خبری گلبانگ دنا، مدیرکل امور عشایر این استان گفت: مهمترین مزایای اجرای این طرح در کنار تامین گوشت قرمز مورد نیاز از خروج دام قابل پروار قبل از ورود به مراتع جلوگیری می‌ شود و این امر به حفظ محیط زیست کمک خواهد کرد.
فضل الله آذر فرد افزود: برای اجرای این طرح تسهیلات سرمایه در گردش با سود ۱۰ درصد پرداخت می‌شود.
وی با بیان اینکه میانگین مصرف خوراک دام به صورت سنتی بین ۱۲ تا ۱۳ کیلوگرم برای تولید یک کیلوگرم گوشت بوده است ادامه داد: اجرای طرح زنجیره تولید، ۵۰ درصد هزینه تولید یک واحد دامداری را کاهش می‌دهد
آذر فرد گفت: همچنین با اجرای این طرح تولید و درآمد خانوار عشایری افزایش می‌یابد.
مدیرکل امور عشایر استان افزود: طرح زنجیره تولید ویژه متقاضیان انجام می‌شود و براساس هدفگذاری در پایان اجرا، عشایر سالانه ۱۰ هزار تن گوشت قرمز تولید خواهند کرد.

آذرفرد ادامه داد: با افزوده شدن سه هزار تن گوشت قرمز به ظرفیت تولیدی عشایر استان، میزان تولید آنان به سالانه ۱۰ هزار تن می‌رسد.

وی بیان کرد: گوشت تولیدی عشایر این استان کیفیت بالایی دارد، اما به علت نبود صنایع بسته بندی، تبدیلی و تکمیلی و معرفی نشدن مناسب، ارزش افزوده آن نصیب دیگر استان ها می‌شود.

عشایر کهگیلویه و بویراحمد ۵۵ درصد گوشت قرمز استان را تولید می‌کنند.
سالیانه هفت هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز توسط عشایر کهگیلویه و بویراحمد تولید می‌شود.
عشایر کهگیلویه و بویراحمد ۳۵ درصد صنایع دستی شامل ۱۰ هزار مترمربع انواع گبه، جاجیم، قالی، گلیم و فرش این استان را تولید می‌کند.
۱۲ درصد از جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد در قالب ۱۱ هزار خانوار با جمعیتی معادل ۷۰ هزار تن عشایر هستند.
هشت ایل بومی و سه ایل غیربومی با ۱۳ زیست بوم در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
 
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین اخبار