به گزارش پایگاه خبری گلبانگ دنا، رئیس انجمن جراحان کودکان ایران گفت: استانهای ایلام، هرمزگان، بوشهر، اردبیل، کهگیلویه و بویراحمد، کردستان، خراسان جنوبی و شمالی، سیستان و بلوچستان و سمنان فاقد پزشک جراح کودکان هستند و مردم این مناطق متحمل سختیهای زیادی در این زمینه میشوند.
دکتر احمد خالق نژاد طبری افزود: البته با توجه به همت و تلاش یک موسسه خیریه در سیستان و بلوچستان برخی جراحان کودکان به صورت پروازی از تهران در این استان حضور پیدا میکنند اما چاره کار این نیست و این موضوع باید به صورت ریشهای حل شود.
وی در پاسخ به این سوال که برای جذب و به کارگیری جراحان کودکان در این استانها چه پیشنهادی دارید، ادامه داد: رشته های پزشکی دارای حساسیت و پیچیدگی های خاصی هستند اما با توجه به شرایط فعلی حل موضوعات اقتصادی میتواند یکی از مهمترین موارد ایجاد انگیزه برای حضور پزشکان مربوطه در استانهای یادشده حتی مناطق دور افتاده باشد.
خالق نژاد طبری با بیان اینکه یکی از مشکلات عدم حضور جراحان کودکان در استانهای محروم عدم همراه شدن متخصصان بیهوشی کودکان، ان آی سی یو (بخش مراقبت های ویژه نوزادان) و پی آی سی یو (بخش مراقبت های ویژه کودکان) نیز است، گفت: با توجه به شرایط موجود بهترین پیشنهاد میتواند تشکیل یک استان معین با محوریت چند استان برای اعزام کودکان نیازمند جراحی به این مرکز باشد.
وی اضافه کرد: راه اندازی یک استان معین با مرکزیت بین چند استان نزدیک و همجوار میتواند بسیاری از مشکلات در این زمینه را رفع کند.
خالق نژاد طبری با اشاره به اینکه در اجرای این طرح میتوان استان های دارای جمعیت کمتر را به سمت مرکزیت یک استان هدایت کرد، ادامه داد: مثلاً در غرب کشور اگر محوریت جراحی کودکان در استان کرمانشاه انجام پذیرد، دیگر نیازی به اعزام بیماران از کردستان، همدان، ایلام و شهرهای همجوار مختلف به تهران نیست و هزینه درمان بیماران نیز علاوه بر سرعت عمل کاهش خواهد یافت.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
پایگاه خبری تحلیلی گلبانگ دنا با تکیه بر لطف الهی جهت روشنگری و آگاهی بخشی راه اندازی گردیده است.
استان کهگیلویه وبویراحمد-یاسوج-معصوم آباد -ابودر 5پلاک 8