به گزارش
پایگاه خبری گلبانگ دنا، مریم پور حسینی مسئول زراعت جهادکشاورزی شهرستان کازرون گفت: برداشت پیاز در این شهرستان از اوایل خردادماه آغاز میشود و تا نیمه تیر ماه ادامه دارد.
وی، متوسط برداشت پیاز در هر هکتار را ۴۰ تن اعلام کرد و افزود: پیش بینی میشود تا پایان زمان برداشت بیش از ۱۰ هزار تن محصول از مزارع شهرستان کازرون برداشت و به سراسر کشور ارسال شود.
پورحسینی اضافه کرد: ارقام پیاز کشت شده در این شهرستان شامل سفید شیری، زرد طلایی و قرمز است و پیاز قرمز کشت شده در این شهرستان به دلیل کیفیت انبارداری و مزه خاص خود بازار پسندی بالایی دارد.
مسئول زراعت جهادکشاورزی شهرستان کازرون گفت: شرایط مناسب آب و هوایی در شهرستان کازرون، استفاده از بذر مناسب، آبیاری اصولی و رعایت اصول کاشت از سوی کشاورزان از جمله دلایل تولید پیاز با کیفیت در این شهرستان است.