menusearch
golbangedena.ir

به بهانه روز ملی جمعیت؛ «تکامل جامعه با خانواده کامل»

جستجو
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ | ۵:۳۵:۴۱
۱۴۰۰/۲/۳۰ پنج شنبه
(0)
(0)
به بهانه روز ملی جمعیت؛ «تکامل جامعه با خانواده کامل»
به بهانه روز ملی جمعیت؛ «تکامل جامعه با خانواده کامل»

به بهانه روز ملی جمعیت؛ «تکامل جامعه با خانواده کامل»به گزارش پایگاه خبری گلبانگ دنا؛ یک پژوهشگر جمعیت می‌گوید: خانواده کامل یا perfect family یعنی خانواده ای که همه اعضای آن همه روابط درون خانوادگی را تجربه کنند. یعنی والدین، دختر و پسر داشته باشند. یعنی دختر و پسر خانواده، خواهر و برادر داشته باشند. با دقت در این تعریف، الگوی بین المللی خانواده کامل حداقل با چهار فرزند محقق می‌شود. دو پسر و دو دختر؛ و این مطلوب در خانواده چهار فرزندی امیرالمومنین (ع) و حضرت زهرا (س) که مصداق ایدئولوژیک یک خانواده کامل در مکتب نورانی اهل بیت (ع) است دیده می‌شود.
صالح قاسمی ادامه می‌دهد: خانواده کامل کلیه روابط درون خانوادگی را در خود داراست. از همین رو خانواده کامل در طول نسل های بعدی نیز همه روابط خویشاوندی را تضمین و تامین می‌نماید.
این پژوهشگر تحولات جمعیتی ایران و جهان اضافه می‌کند: در خانواده کامل ریسک بروز پدیده ناهنجار فرزندسالاری بسیار پایین است چرا که تعدد فرزندان باعث می‌شود تمرکز بر روی یک فرزند شکل نگرفته و والدین بطور طبیعی در مقام حل مناقشات درون خانواده و در جایگاه حکم بین فرزندان منزلت و شان مدیران خانواده را دارا خواهند بود.
به تعبیر قاسمی فرزندانی که در خانواده کامل زندگی می‌کنند مفهوم همکاری، تعامل، رقابت، عاطفه ورزی و کارگروهی و تلاش جمعی را بطور طبیعی و مستمر تجربه و مشق می‌کنند.
وی می‌گوید: در یک خانواده کامل حتی والدین هم به بیماری های روحی و روانی و تنهایی مبتلا نمی‌شوند. سندروم خانه خالی یک بیماری روحی و افسردگی ناشی از تنهایی والدینی است که یا فرزند ندارند و یا تنها فرزندشان برای ازدواج یا تحصیل و اشتغال خانه پدری را ترک نموده اند و به همین دلیل والدین در این خانواده ها از حدود پنجاه سالگی تنهایی در خانه خالی و افسردگی های ناشی از آن را تجربه می‌کنند.
نویسنده مجموعه کتاب های پژوهشی جنگ جهانی جمعیت توضیح می‌دهد: خانواده کامل شبکه ای کامل از روابط درون خانوادگی و برون خانوادگی را ایجاد می‌کند و نسل بعد از خانواده کامل انواع روابط را در شبکه خویشاوندی اعم از عمو، عمه، خاله و دایی و فرزندان ایشان را تجربه می‌کنند.
بر همین اساس صالح قاسمی معتقد است: الگوی علمی، بین المللی و مجربی که امروزه می‌توان آن را در ایران اسلامی طرح و با قاطعیت از آن دفاع کرد همین الگوی «خانواده کامل» یا «perfect family» است.
این در حالیست که گرایش به تک فرزندی در ایران زیاد شده و تولد نسلی که مفهوم خواهر و برادر و حتی خانواده را درک نمی‌کند در راه است.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین اخبار