به گزارش پایگاه خبری گلبانگ دنا، معاون آموزش ابتدایی آموزش وپرورش این استان درجلسه تجلیل از فعالان آموزشی دوره ابتدایی گفت: این درسنامهها با محوریت ساده نویسی وتسهیل ارائه به مخاطب و توضیح دروس با بیان ساده برای دانش آموزان تهیه و در اختیار دانش آموزانی که امکانات و یا شرایط استفاده از فضای مجازی را نداشتند قرار گرفت. علی زهرایی با بیان اینکه در این مدت برای جبران کاستیهای آموزشی ۵ هزار و ۶۰۰ فیلم آموزشی تهیه و بین دانش آموزان مقطع ابتدایی توزیع شدافزود: برگزاری ۳۹۵ نشست توجیهی به صورت حضوری ومجازی، انجام ۳ هزار و ۳۰۹ بازدید حضوری و ۲ هزار و ۸۰۰ بازدید مجازی از مهمترین فعالیتهای کیفی بخشی به آموزش در مقطع ابتدایی در دوران کرونایی بوده است.
مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد هم در این جلسه گفت: در سال تحصیلی جدید برای کمک به جبران کاستیهای آموزشی و ایجاد برنامه مکمل آموزشی، تدریسهای تلویزیونی از شبکه استانی دنا پخش میشود.
هادی زارع پور افزود: با توجه به اینکه دوره ابتدایی نقش بنیادین وپایهای برای دیگر دورهها دارد و با توجه به اهداف اساسی این دوره باید برنامه ریزی اصولی انجام شود.
زارع پور اضافه کرد: در محدودیتهای دوران کرونایی روشهای مجازی، حضوری، توزیع بستههای آموزشی و درسنامه و آموزشهای تلویزیونی ارائه شد. در این نشست از سرگروههای برتر آموزشی، مدرسان تلویزیونی و فعالان آموزش ابتدایی استان تجلیل شد.