به گزارش پایگاه خبری گلبانگ دنا، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در نشست شورای مدیریت و برنامه ریزی این استان در یاسوج گفت: موضوع توسعه زیرساخت های آی تی در روستا های کشور و مراکز جامع خدمات سلامت در روستا های کشور تا پایان دولت به ۱۰۰ درصد خواهد رسید.
آقای امید افزود: برای نخستین بار برای ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی روستایی در کشور تسهیلات پرداخت میشود.
امید تصریح کرد: برای ساخت هر واحد مسکونی روستایی ۱۶۰میلیون تومان اختصاص یافته است که حدود ۶۰ میلیون تومان به صورت تسهیلات و مابقی از منابع بلاعوض پرداخت میشود.
وی تاکید کرد: حدود ۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض برای ساخت این تعداد مسکن روستایی در نظر گرفته شده که توسط معاونت توسعه روستایی رئیس جمهوری در حال پیگیری است.
امید گفت: تاکنون ۲۲ هزار میلیارد تومان برای عمران روستا های کشور هزینه شده که سبب تحولات چشمگیر در این مناطق شده است وکماکان تلاش میکنیم منابع بیشتری برای ابادانی روستا ها فراهم کنیم.
وی در ادامه گفت: سهم استان کهگیلویه و بویراحمد در بودجه یک و نیم درصد است و سال گذشته ۱۳ و نیم درصد اعتبار به این استان داده شد و امسال به ۱۲و نیم درصد رسید.
تولید ناخالص در کهگیلویه و بویراحمد کمتر از یک درصد است
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در شورای برنامه ریزی و توسعه استان گفت: تولید ناخالص در کهگیلویه و بویراحمد کمتر از یک درصد است و به این لحاظ رتبه ۳۰ کشور را دارد و این نشان دهنده توسعه نیافتگی استان است.
شهابی افزود: پایین بودن سرانه درآمد استان به ویژه در روستاها و نرخ هشت و هشت دهم بیکاری در روستا ها نشان میدهد شاخص های توسعه در این استان بسیار پایین است.
شهابی اضافه کرد: ۱۶۴۳ روستا دارای سکنه در استان وجود دارد که به لحاظ جغرافیایی در مناطق سخت گذر واقع شده اند و به تبع آن هزینه اجرای طرح های عمرانی در این روستاها بسیار زیاد است و تجمیع روستا های پراکنده راهکار برون رفت از این وضعیت است.
عملکرد مسئولان برنامه ریزی مسئولان در سالهای گذشته نامطلوب بود
نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: کهگیلویه و بویراحمد با داشتن بیش از ۲۰ درصد نفت و گاز، ۱۰ درصد آب های سطحی، ۲۰ درصد جنگل های زاگرس، ۲۴۰۰ گونه گیاهی و خوراکی و بیش از ۳۰۰ جاذبه گردشگری، اما همچنان از استان های کم برخوردار کشور است و از قافله رشد و توسعه جامانده است.
مهدی روشنفکر به عملکرد نامطلوب مسئولان برنامه ریزی استان در سال های گذشته اشاره کرد و افزود: استان با وجود همه ظرفیت هایی که دارد، اما مسئولان برنامه ریزی و توسعه در گذشته خوب عمل نکرده اند .
نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: ظرفیت مناطق مختلف کشور برای توسعه و ایجاد اشتغال متفاوت است و نوشتن یک نسخۀ واحد راهگشا نیست و راهکار ها باید کارشناسی باشد.
روشنفکر افزود: تعداد زیادی از روستا های استان به شبکه ملی اطلاعات کشور متصل نیستند و انتظار میرود زیر ساخت های لازم در این روستا ها محیا شود
خدمات نظام جمهوری اسلامی باید به مردم اطلاع رسانی شود
استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم در جلسه شورای برنامه ریزی استان با بیان اینکه باید مسئولا عالی نظام در جریان کمبود ها و مشکلات باشند گفت: باید خدمات نظام جمهوری اسلامی ایران را زیرا منعکس کرد و برطرف کردن مشکلات مردم وظیفه است و نادیده گرفتن خدمات نظام سبب ناامیدی و مایوس شدن مردم میشود.
حسین کلانتری به اجرای طرح های مختلف در استان اشاره کرد و گفت: از سال ۹۲ تاکنون ۲۰۰ کیلومتر بزرگراه در این استان احداث شده و ۲۲۰ کیلومتر دیگر نیز در دست احداث است.
وی همچنین اضافه کرد: در چند سال گذشته به اندازه ۴۰ سال در حوزه زیرساخت های بهداشت و درمان در این استان کار شده به طوری که در این چند سال دوبرابر شده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در اقدام ملی مسکن ۹۶۵۰ واحد مسکونی عملیات اجرایی آنها آغاز شده و در زمینه بهسازی و نوسازی بافت فرسوده در کشور در رتبه دوم قرار داریم.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
پایگاه خبری تحلیلی گلبانگ دنا با تکیه بر لطف الهی جهت روشنگری و آگاهی بخشی راه اندازی گردیده است.
استان کهگیلویه وبویراحمد-یاسوج-معصوم آباد -ابودر 5پلاک 8