menusearch
golbangedena.ir

حل دغدغه مردم درباره واکسن کرونا تا ۱۵ خرداد ۱۴۰۰

جستجو
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۰:۲۴
۱۳۹۹/۱۲/۱۶ شنبه
(0)
(0)
حل دغدغه مردم درباره واکسن کرونا تا ۱۵ خرداد ۱۴۰۰
حل دغدغه مردم درباره واکسن کرونا تا ۱۵ خرداد ۱۴۰۰

 

ساخت ۲۵۰ مدرسه برکت در سال ۹۹به گزارش پایگاه خبری گلبانگ دنا؛ آقای محمد مخبر در مراسم بهره برداری از ۱۰۰ مدرسه برکت، ۳۵۰ مسجد و مرکز فرهنگی و تفاهم نامه ساخت هزار مدرسه برکت جدید افزود: کار تولید واکسن در ۶ مسیر دنبال شده که در ۴ مسیر کار تولید و تحقیقات در مرحله نهایی است و در یک مورد کارآزمایی فاز دو و سه با مجوز وزارت بهداشت آغاز شده است و امیدواریم تا ۱۵ خرداد چیزی به اسم واکسن که مردم دغدغه آن را داشته باشند، نداشته باشیم.

مخبر خاطرنشان کرد: زمانی داروی رمدسیویر در اختیارمان نبود و قیمت آن دانه ای ۷۰ میلیون تومان بود که با ورود بنیاد و ساخت این دارو، قیمت آن اکنون به ۶۰۰ هزار تومان کاهش یافته و حتی آماده صادرات آن هستیم.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام محور فعالیت های این ستاد را ایجاد اشتغال بیان کرد که با وسعتی فراگیر در حال پیشروی است.

مخبر گفت: تا پیش از این سالانه ۱۵ هزار شغل در ستاد اجرایی ایجاد می‌شد,، اما این عدد امسال به ۲۳۰ هزار شغل رسیده و تا سال آینده به دست کم ۴۰۰ هزار شغل افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۴۰ هزار طرح در مشاغل خرد خانگی داشتیم افزود: امسال این عدد به ۶۰ هزار طرح رسیده است.

مخبر گفت: ۵۰ درصد سرمایه گذاری های خطر پذیر و دانش بنیان ها از سوی ستاد اجرایی انجام می‌شود و آثار این حمایت در موضوع کرونا در تولید ماسک، ونتیلاتور، اکسیژن ساز، داروی بیماران مبتلا و واکسن قابل مشاهده است.

وی گفت: هر هزار میلیارد تومان هزینه ما سبب می‌شود ۶ هزار میلیارد تومان سرمایه معطل مانده در کشور وارد چرخه اقتصادی کشور شود که مرهون همکاری مردم است.

مخبر افزود: ۱۸ درصد نیاز گوشت قرمز کشور با طرح های بنیاد به بهره برداری رسیده است که در نیمه دوم سال گذشته در سیستان و بلوچستان ۱۶ هزار تن گوشت تولید و قیمت این محصول در بازار تنظیم شد.

وی گفت: در کشور ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار زمین دیم داریم که با حداقل بهره وری است و امسال با اختصاص ۱۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در ۶۶۰ هزار هکتار زمین انجام شده است.

مخبر افزود: ۲۰۷ هزار طرح با ۲۰۵ هزار میلیارد تومان اجرا شده است که همه این طرح ها در مناطق محروم و با هدف توانمندسازی مردم در این مناطق اجرا شده است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام گفت: در مدت ۵ سال اگر این زمین ها به بهره برداری برسد امنیت غذایی کشور تامین و از خروج ۵ میلیارد دلار ارز از کشور جلوگیری می‌شود.

وی افزود: در مدت ۳ سال با همکاری و همراهی مردم بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان در طرح های عمرانی و محرومیت زدایی سرمایه گذاری شد که با مدیریت ۴۰ نیروی انسانی اداره می‌شود.

ساخت ۲۵۰ مدرسه برکت در سال ۹۹

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از ساخت ۲۵۰ مدرسه و تحویل آن به آموزش و پرورش در سال ۹۹ خبر داد و گفت: این موضوع یک رکورد محسوب می‌شود.

آقای محمد مخبر در آیین افتتاح ۱۰۰ مدرسه برکت و ۳۵۰ مسجد و مرکز فرهنگی برکت در سراسر کشور در جمع خبرنگاران افزود: ابتدا قرارداد هزار مدرسه با آموزش و پرورش منعقد و کار با سرعت انجام شد، سپس در مرحله دوم ساخت هزار مدرسه دیگر را آغاز کردیم.

وی گفت: تاکنون ساخت ۸۰ درصد این مدارس به اتمام رسیده و تا سه ماه ابتدایی سال آینده به بهره برداری می‌رسند که به این ترتیب مجموع مدارس ساخته شده به ۲ هزار مدرسه خواهد رسید.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) افزود: امروز نیز شاهد افتتاح ۱۰۰ مدرسه خواهیم بود که با احتساب بهره برداری از ۱۵۰ مدرسه در چند ماه گذشته، مجموع مدارس ساخته شده در سال ۹۹ که تحویل آموزش و پرورش شدند به ۲۵۰ مدرسه می‌رسد.

بیشتر بخوانید؛

  • افتتاح 100مدرسه جدید و 350مسجد برکت

مخبر تفاهم نامه با آموزش و پرورش برای ساخت هزار مدرسه و جایگزینی‌ آنها به جای مدارس کانکسی را از دیگر اقدامات این ستاد ذکر کرد.

وی با بیان این که مدارس کانکسی شایسته نظام نیست، گفت: این مدارس در دو سال ساخته خواهد شد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) شیوه ساخت این مدارس را با استفاده از روش های نوین و مصالح مناسب و نوین ذکر کرد و افزود: این مدارس یک کلاسه همه امکانات را در بر دارد که ظرف حدود پنج روز ساخته شده است.

مخبر با بیان این که این مدارس بالاترین کیفیت را دارد، گفت: از نظر مقاومت در برابر زلزله و تبادل گرما و سرما دارای شرایط بسیار مناسبی است که اگر از این مکانیزم برای ساخت مدارس استفاده شود تحولی در حل مسائل مدارس گلی و کانکسی خواهد بود و همچنین در مقاومت در برابر زلزله می‌تواند مؤثر باشد.

وی اعتبار ساخت این مدارس را تاکنون هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: تا زمانی که در کشور نیاز به ساخت مدرسه وجود دارد این کار را ادامه خواهیم داد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام با بیان اینکه محور اصلی اقدامات این ستاد، اشتغال و توانمندسازی است گفت: امسال حدود ۳۲۰ هزار شغل در کشور ایجاد کردیم.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین اخبار