به گزارش پایگاه خبری گلبانگ دنا، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از مردم خواست از خرید شیر غیر پاستوریزه بپرهیزند چرا که در شیر میکروب های خطرناک و بیماری هایی از جمله بروسلوز و تب مالت وجود دارد که تنها با پاستوریزه شدن از بین میرود.
دکتر جاهدان ادامه داد: گاهی اوقات افراد سودجو به منظور پنهان کردن مشکلات شیر به آن جوش شیرین اضافه میکند تا لخته نشود.
محمدرضا جاهدان افزود: فراورده های لبنی به استثناء شیر استریل، باید در یخچال و دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد و یا فریزر نگهداری شود.
وی با بیان اینکه محصولات استیل شده را میتوان قبل از باز شدن تا شش ماه در دمای محیط نگهداری کرد گفت: پس از باز شدن پاکت بایستی حتما در یخچال و در مدت ۷۲ ساعت مصرف شود.
دکتر جاهدان بیان کرد: شیر پاستوریزه در یخچال حدود دو تا سه روز قابل نگهداری است.
وی تاکید کرد: از جوشاندن شیر پاستوریزه به منظور تهیه ماست خودداری کنید زیرا مواد مغذی آن با جوشاندن از بین میرود.
نکات لازم در خصوص استفاده و نگهداری پنیر، خامه، کره و کشک
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: از خریدن پنیر تازه غیر پاستوریزه نیز باید پرهیز کرد.
وی افزود: خرید و مصرف پنیر، خامه و کره غیر پاستوریزه موجب بیماری های مزمن و تب مالت میشود.
دکتر جاهدان گفت: کره پاستوریزه با بسته بندی سالم فقط به مدت یک هفته در یخچال قابل نگهداری است و برای نگهداری بیشتر باید فریز شود.
وی در خصوص نگهداری و استفاده از کشت هم گفت: هنگام خرید کشک مایع دقت کنید تا علائم کپک زدگی و بوی نامطبوع نداشته باشد.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
پایگاه خبری تحلیلی گلبانگ دنا با تکیه بر لطف الهی جهت روشنگری و آگاهی بخشی راه اندازی گردیده است.
استان کهگیلویه وبویراحمد-یاسوج-معصوم آباد -ابودر 5پلاک 8