menusearch
golbangedena.ir

در کهگیلویه و بویراحمد؛ برگزاری جشنواره الگو‌های برتر تدریس سوادآموزی

جستجو
یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ | ۶:۲:۵
۱۴۰۰/۲/۲۹ چهارشنبه
(0)
(0)
در کهگیلویه و بویراحمد؛ برگزاری جشنواره الگو‌های برتر تدریس سوادآموزی
در کهگیلویه و بویراحمد؛ برگزاری جشنواره الگو‌های برتر تدریس سوادآموزی
برگزاری جشنواره الگو‌های برتر تدریس سوادآموزیبه گزارش پایگاه خبری گلبانگ دنا، نشست وبینار با حضور رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور، معاونان و مدیران حوزه ستادی سراسر کشور برگزار شد.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان گفت: جشنواره الگو های برتر تدریس سوادآموزی با هدف توانمندسازی آموزش دهندگان، ترغیب و تشویق به استفاده از فضای مجازی در تدریس و جبران کاستی های ناشی از محدودیت های کرونایی در آموزش ها با ارائه آثار آموزش دهندگان در یک سال گذشته برگزار شد.

حمدالله خواهش نیک افزود: آموزش دهنده ها در دو بخش تدریس انتخابی و آموزش محتوای دروس سه دوره سوادآموزی در طول سال آثار خود را ارائه که ۵۷۰ اثر در دبیرخانه استان داوری و برترین های ۱۳ شهرستان، منطقه و استانی انتخاب و معرفی شدند.

وی اضافه کرد: با توجه به حضور آموزش دهندگان بومی به ویژه در مناطق روستایی و عشایری و یا خانواده ها بخشی از کلاس های سواد آموزی به صورت حضوری برگزار شد.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان گفت: آموزش در فضای مجازی، توزیع بسته های آموزشی لوح و قلم، استفاده از پخش برنامه آموزشی از شبکه آموزش سیما و تهیه کاربرگ های تدریس در دوره انتقال، مکمل تدریس های حضوری در حوزه سواد آموزی است.

خواهش نیک بیان کرد: نبود گوشی همراه برای برخی مربیان و سواد آموزان و نبود زیرساخت های اینترنتی در برخی مناطق روستایی و عشایری و استمرار کلاس های سوادآموزی، فراهم نبودن شرایط حضور مستمر معلمان غیر بومی در روستا ها و عشایر برای مشارکت در فعالیت های سواد آموزی از مشکلات حوزه آموزشی در فعالیت های سواد آموزی است.

وی گفت: اجرای طرح نماز کلید بهشت برای بیش از ۲هزار و۶۰۰ سواد آموز، فعالیت ۱۶ مرکز یادگیری شامل ۶ مرکز مجری طرح پیوند سواد و زندگی، اجرای سه مسابقه در طول سال، اجرای طرح های خواندن با خانواده، حلقه های کتابخوانی، توسعه سواد زنان و دختران عشایر و برنامه های آموزش در زندان از مهم ترین برنامه های سوادآموزی است، که بیشتر در قالب فضای مجازی و برنامه های مکمل آموزشی اجرا می‌شود.

خواهش نیک افزود: بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ سوادآموز زیر پوشش فعالیت های سواد آموزی استان در سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم قرار دارند.
وی گفت: طرح شتاب بخشی به سوادآموزی در کهگیلویه، بهمئی و لنده اجرا می‌شود.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین اخبار