به گزارش پایگاه خبری گلبانگ دنا؛ مواد غذایی حاوی ویتامین E مانند روغن های گیاهی به کاهش تأثیر رادیکال های آزاد ناشی از آلودگی هوا کمک میکند. جوانه دانه های گیاهی، گردو، بادام و زیتون نیز منابع خوبی برای دریافت این ویتامین محسوب میشود.
همچنین از سبزی های دارای برگ تیره، هویج، گوجه فرنگی، چغندر، انواع فلفل، کلم و کدو حلوایی سرشار از ویتامین A یا پیش ساز این ویتامین است، همینطور مرکبات و دیگر میوه ها و سبزی های حاوی ویتامین C و لبنیات و روغن های غنی شده با ویتامین D برای کاهش اثرات آلودگی هوا میتوان استفاده کرد.
علاوه بر این حبوبات و غلات سبوس دار سرشار از منیزیم است و به محفاظت از بدن در برابر آلودگی هوا کمک میکند.
مصرف زنجبیل و سیر نیز در کاهش واکنش های التهابی بدن مؤثر است. همچنین نوشیدن مایعات مانند آب، آب میوه های طبیعی و چای سبز نیز در زمان آلودگی هوا بسیار مفید است، زیرا به رقیق کردن سموم و فلزات سنگین و دفع آنها کمک میکند.
سیب نیز دارای ماده ای به نام "پکتین" است که میزان دفع سموم را از بدن افزایش میدهد. روغن زیتون، روغن کانولا و بذر کتان حاوی مقدار زیادی اسید چرب امگا ۳ است که میتوانند مانع جذب سموم در بدن میشود.
توصیه شده است که در زمان آلودگی هوا از مصرف گوشت های قرمز پرهیز و گوشت سفید یا ماهی جایگزین آن شود.
کلسیم موجود در لبنیات مانع جذب سرب و دیگر فلزات سنگین در بدن میشود، زیرا این ماده معدنی با فلزات سنگین مانند سرب ترکیب میشود و آنها را از بدن خارج میکند. به همین دلیل مصرف لبنیات مانند شیر و ماست در زمان آلودگی هوا برای همه افراد توصیه شده است.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
پایگاه خبری تحلیلی گلبانگ دنا با تکیه بر لطف الهی جهت روشنگری و آگاهی بخشی راه اندازی گردیده است.
استان کهگیلویه وبویراحمد-یاسوج-معصوم آباد -ابودر 5پلاک 8