به گزارش پایگاه خبری گلبانگ دنا، آبلیمو هاچه آنها که به صورت دستی و خانگی با صرف زمان زیادی آبگیری و لرد گیری میشوندچه صنعتی هایی که از بازار میگیریم ممکن است پس از گدشت زمان زیادی از طعم آن رو به تلخی برود که به دلیل له شدن هسته لیمو در آب آن است.
درواقع گاهی فشار به پوست لیمو، باعث ترکیب روغن های اسانسی موجود در آن با آبلیمو میشود، از آنجا که ترکیب برخی از این روغن ها تلخ است، امکان تلخ شدن آبلیمو وجود دارد که البته ضرری برای بدن ندارند.
از بین بردن تلخی آبلیمو
برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو دارد (برای ۱۵ کیلو لیمو، ۴ عدد هویج متوسط) پوست بکنید و کامل بندازید در ظرف آبلیمو تا ۲۴ ساعت بماند. سپس آبلیمو را صاف کنید.
هویج ها تلخی آب لیمو را به خودشان میگیرند و بعد از صاف کردن آبلیمو میتوانید گوشت لیمو را برای خورش استفاده کنید بدون آن که اندکی تلخی به غذای شما بدهند.
علت ته نشین شدن آبلیمو های خانگی
یکی از آنزیم های موجود در لیمو، "تکستیناز"است که یاعث ته نشین شدن پالپ لیمو در آبلیمو میشود.
از آنجا که این آنزیم در صنعت، پیش، هنگام یا پس از پرس و با حرارت دهی لازم غیر فعال میشود، آبلیمو های صنعتی ته نشین نمیشود.
این آنزیم کشی در تهیه آبلیو های خانگی انجام نمیشود و به همین علت انواع خانگی آنها رسوب نمیکند.
بهترین ظرف برای نگهداری آبلیمو:
ظرف های شیشه ای به خصوص انواع تیره شان، بهترین ظرف ها برای نگهداری آبلیمو هستند.
به دلیل اسیدی بودن آبلیمو، باید از نگهداری آنها در ظرف های پلاستیکی و فلزی خودداری کرد تا ترکیب های فلز و پلاستیک وارد آبلیمو نشوند. بهتر است از خرید آبلیمو چه صنعتی و چه خانگی در بطری های پلاستیکی خودداری کنید.
همچنین برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشود حتما در جای تاریک نگهداری کنید و روی شیشه های آبلیمو را هم با پلاستیک مشکی بپوشانید تا رنگ خود را حفظ کند.
کلام آخر اینکه هیچ وقت آبلیمو، آبغوره و آب نارنج و به طور کلی انواع ترشی را در ظرف یا بطری های پلاستیکی نریزید، زیرا ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آنها میشود.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
پایگاه خبری تحلیلی گلبانگ دنا با تکیه بر لطف الهی جهت روشنگری و آگاهی بخشی راه اندازی گردیده است.
استان کهگیلویه وبویراحمد-یاسوج-معصوم آباد -ابودر 5پلاک 8