menusearch
golbangedena.ir

مبتلایان به کرونا چه نوع نوشیدنی بیشتر بخورند؟

جستجو
یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ | ۱۶:۱۶:۵۱
۱۳۹۹/۹/۱۵ شنبه
(0)
(0)
مبتلایان به کرونا چه نوع نوشیدنی بیشتر بخورند؟
مبتلایان به کرونا چه نوع نوشیدنی بیشتر بخورند؟

یکی مهم ترین عوامل موثر در بهبودی بیماران مبتلا به کرونا که در منزل قرنطینه و دوران بیماری خود را طی می‌کنند، تغذیه است.

 

مبتلایان به کرونا نوشیدنی های کافئین دار نخورند!به گزارش پایگاه خبری گلبانگ دنا،متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه افزایش دریافت مایعات به صورت آب، آب میوه و چای کمرنگ از توصیه های ما به این بیماران است گفت: بیماران کرونایی باید توجه داشته باشند استفاده از آب میوه های مصنوعی، نوشیدن دلستر، نوشابه، نسکافه، قهوه و چای غلیظ برای آنها مضر است.

دکتر بهمن پناهنده افزود: استفاده از سوپ های داغ رقیق از دیگر توصیه های ما به این بیماران است که منجر به افزایش آب، انرژی و کالری مناسب بدن می‌شود.
وی از بیماران خواست در کنار تغذیه مناسب باید از منابع ویتامین آ و سی نیز استفاده کنند.

آقای پناهنده ادامه داد: در زمان ابتلا به این بیماری بافت ریه دارای گسستگی هایی است که باید با استفاده از منابع ویتامین آ به منسجم شدن آن کمک کرد.
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ویتامین آ در جگر، میوه های زرد و قرمز رنگ، آب هویج و آب انار و ویتامین c در مرکباتی مثل آب لیمو و نارنج وجود دارند که به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کنند.

وی ادامه داد: پروتئین، سلنیوم، روی و آهن موجود در گوشت، مرغ، ماهی، حبوبات و مغزیجات برای بیماران بسیار مفید بوده و توصیه می‌شود.
دکتر پناهنده عنوان کرد: استفاده از سوپ های حاوی حبوبات، غلات و پروتئین ها، بهبود دهنده است اما باید توجه داشت که سوپ نباید غلیظ باشد.
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به نداشتن اشتها در برخی از بیماران کرونایی، گفت: استفاده از آب میوه های طبیعی و سبزیجات تازه در بازگرداندن اشتهای بیمار بسیار موثر است.

دکتر پناهنده گفت: برخی از بیماران مبتلا به کووید 19 دچار اسهال می‌شوند که در این زمان نیاز بدن به دریافت مایعات زیاد است اما استفاده از نوشیدنی های کافئین دار مضر بوده و باید از مصرف آن پرهیز کرد.
وی افزود: استفاده از کربوهیدرات های پیچیده مانند برنج و نان سفید، استفاده از ماست پروبیوتیک، موز و پوره سیب و سیب زمینی نیز موثر است.

این متخصص تغذیه با اشاره به افراط برخی از بیماران در استفاده از یک نوع مواد غذایی عنوان کرد: اگر چیزی مانند سیر، پیاز و زنجبیل را به شما پیشنهاد می‌کنند، استفاده آنها باید به اندازه باشد و افزایش بیش از اندازه توصیه نمی‌شود.

دکتر پناهنده تاکید کرد: باید میوه، حبوبات، غلات و سایر گروه های غذایی در کنار هم قرار گرفته تا نیاز بدن را تامین و به افزایش ایمنی بدن کمک کنند.

منبع:خبرگزاری صداوسیما

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین اخبار