menusearch
golbangedena.ir

مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی فارس: ایجاد ۱۱ هزار فرصت شغلی در واحد‌های فرآوری فارس

جستجو
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ | ۱۰:۶:۳
۱۴۰۰/۱/۲۷ جمعه
(0)
(0)
مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی فارس: ایجاد ۱۱ هزار فرصت شغلی در واحد‌های فرآوری فارس
مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی فارس: ایجاد ۱۱ هزار فرصت شغلی در واحد‌های فرآوری فارس

 

۱۱ هزار فرصت شغلی واحد‌های فرآوری فارسبه گزارش پایگاه خبری گلبانگ دنا،مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: در حال حاضر ۸۳۸ واحد فرآوری با ۵۸۷۴ تن جذب ماده خام و ظرفیت ۴۵۸۱ تن با بیش از ۱۱ هزار نفر فرصت شغلی، در استان مشغول فعالیت است.
سید عبدالله جزایری گفت: نیاز روز افزون جامعه به غذا و رشد جمعیت و کاهش منابع غذایی، یکی از مهمترین مسائلی است که توجه دولتمردان، اندیشمندان و محققان را به خود معطوف داشته و بیان گر لزوم گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی است.
او افزود: در این زمینه صنایع تبدیلی با به کارگیری محصولات کشاورزی به عنوان مواد اولیه می‌تواند عاملی مهم برای توسعه روستا ها و استفاده بهتر از این محصولات تلقی شود.
جزایری با اشاره به اینکه بسیاری از محصولات کشاورزی دارای زمان تولید و مصرف متفاوتی هستند، بیان کرد: تولید یا برداشت‌ آنها معمولاً در یک زمان مشخص و کوتاه، ولی مصرف در زمان طولانی تری انجام می‌شود که صنایع تبدیلی می‌تواند با حفظ و نگهداری محصولات، در‌ آنها به گونه ای تغییر و تبدیل ایجاد کند که امکان مصرفشان در طی سال میسر باشد.
این مقام مسئول اظهار کرد: اصولا در تعریف صنایع تبدیلی می‌توان به مجموعه فعالیت های صنعتی که با فرآوری محصولات کشاورزی از طریق تغییرات فیزیکی و شیمیایی، ذخیره سازی، بسته بندی و توزیع، به تبدیل و نگهداری‌ آنها کمک می‌کند، اشاره کرد.
به گفته جزایری، صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی در جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی، ایجاد ارزش افزوده در بخش کشاورزی، افزایش سطح درآمد جامعه کشاورزی، بالا بردن بهره وری بخش کشاورزی و افزایش سهم اشتغال صنعتی در مناطق روستایی و نیز به عنوان جزیی از فرآیند توسعه روستایی ایفاء نقش می‌کند و این صنایع در فرآیند توسعه کشور نقش کلیدی داشته و توجه بیشتر به آن، تسریع در رشد و توسعه کشاورزی و اقتصادی کشور را در پی خواهد داشت.
او اظهار کرد: اهمیت توسعه بخش کشاورزی در فارس به عنوان یکی از اولویت های اصلی به ویژه در حوزه ایجاد صنایع تبدیلی بوده و اگر میزان تولید و قیمت در بخش کشاورزی افزایش پیدا کند، این بخش به سودآورترین بخش اقتصادی در کشورمان تبدیل خواهد شد.
جزایری خاطرنشان کرد: در سال ۹۹ در حوزه صنایع غذایی برای ۶۵ واحد صنعتی پروانه بهره برداری صادر شده و فعالیت های انجام شده در این زمینه از تنوع خوبی برخوردار بوده و شامل سردخانه و بسته بندی میوه و سبزی و صیفی، صنایع لبنی، رب گوجه، گیاهان دارویی، انواع عرقیات گیاهی، انواع نوشابه بر پایه عرقیات گیاهی و اسانس طبیعی (مورد مصرف در صنایع غذایی) بوده است.
او یادآور شد: از دیگر فعالیت های انجام شده در زمینه صنایع غذایی می‌توان بسته بندی خرما، پسته پاک کنی و بسته بندی، خوراک دام، انواع شوریجات و کنسروها، بسته بندی انواع آرد غلات، انواع بسته بندی های حبوبات و غلات، چاشنی، ادویه، چای، پنبه پاک کنی، عمل آوری و بسته بندی انواع گوشت قرمز، مرغ، ماهی و میگو، فرآوری تخمه های آفتابگردان، ژاپنی و هندوانه، برنج کوبی، بسته بندی تخم مرغ، انواع کود های گیاهی، بسته بندی انواع آرد غلات گندم و جو، ذخیره سازی و نگهداری غلات در سیلو، تولید ارده، بسته بندی عسل و انواع شربت و مربا را نام برد.
جزایری افزود: سال گذشته مجموعا در زمینه ایجاد بسته بندی میوه و سردخانه ۱۸ واحد با ظرفیت ۲۷۷۰۰ تن و جذب ماده خام ۲۷۷۰۰ تن به بهره برداری رسیده و در زمینه واحد های بسته بندی نیز ۲۳ واحد با جذب ماده خام ۳۵۲۹۱ و ظرفیت ۲۸۶۱۰ تن به بهره برداری رسیده است.
این مقام مسئول یادآور شد: در زمینه فرآوری و بسته بندی گیاهان دارویی ۳ واحد با ظرفیت ۹۱۰ تن و جذب ماده خام ۲۲۱۳ تن و سایر واحد ها به تعداد ۲۱ واحد، جذب ماده خام ۲۰۳۶۴۴ تن و ظرفیت ۱۶۵۹۵۷ تن به بهره برداری رسیده است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی فارس، گفت: با راه اندازی این واحد های تولیدی بیش از ۶۴۰ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار شده اند و میزان سرمایه گذاری در این واحد ها به بیش از ۲۸۰ میلیارد تومان رسیده است.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین اخبار