menusearch
golbangedena.ir

معان تعاون روستایی کشور؛ دعوت از سرمایه گذار خارجی برای اجرای طرح‌ها در کهگیلویه و بویراحمد

جستجو
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ | ۹:۲۶:۲۹
۱۴۰۰/۱/۲۳ دوشنبه
(0)
(0)
معان تعاون روستایی کشور؛ دعوت از سرمایه گذار خارجی برای اجرای طرح‌ها در کهگیلویه و بویراحمد
معان تعاون روستایی کشور؛ دعوت از سرمایه گذار خارجی برای اجرای طرح‌ها در کهگیلویه و بویراحمد

 

دعوت از سرمایه گذار خارجی برای اجرای طرح‌ها در کهگیلویه و بویراحمدبه گزارش پایگاه خبری گلبانگ دنا، معاون فنی تعاون روستایی کشور در جلسه سرمایه گزاری تعاون روستایی کهگلویه و بویراحمد گفت: این استان اقلیمی متفاوت دارد و می‌توان در آن سرمایه گذاری کرد پس لازم است که کارخانه های صنایع تبدیلی به روز و مجهز شود و شروع بکار کند.

معتمدی افزود: با توجه به سطح تولید انواع محصولات باغی و زراعی تلاش می‌شود از سرمایه گذار هلندی برای ایجاد صنایع تبدیلی دعوت شود.

وی از ضرورت راه اندازی کارخانه رب گوجه در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و اضافه کرد: در صورت راه اندازی کارخانه های فرآوری ضمن افزایش سطح تولید در استان رغبت سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری بیشتر می‌شود.

معاون فنی تعاون روستایی کشور سردخانه ها و صنایع تبدیلی موجود در شهرستان های کهگیلویه و بویراحمد را نیازمند تجهیزات جدید دانست.

وی گفت: باید این صنایع به تجهیرات جدید و بروز مجهز شود.

معتمدی با بیان اینکه مشکلاتی که در بازدید ها مشاهده شد به صورت فنی پیگیری خواهد شد افزود: ۱۲۰ شرکت تعاونی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که باید صد درصد سهام‌ آنها متعلق به عموم مردم باشد.

 

وی بیان کرد: در حالی این شرکت ها به صورت خانوادگی اداره می‌شود و سازمان تعاون روستایی بحث نظارت‌ آنها را بر عهده دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار هم گفت: در سنوات گذشته سردخانه ها و صنایع تبدیلی در استان توسعه یافتند، اما هنوز به وضعیت مطلوب نرسیده اند.

 

صمیمی دوست افزود: ظرفیت سردخانه های استان کمتر از ۲۰هزار تن است که امیدواریم سرمایه گذاران با ورود به این چرخه سردخانه های استان را توسعه دهند.


وی با بیان اینکه صنایع راکدی در استان هستند که امید است دوباره به چرخه فعالیت برگردند اضافه کرد: ۹۰میلیارد تومان تسهیلات از بانک توسعه تعاون به تعاون روستایی اختصاص داده شده است که تعاون روستایی باید تلاش کند تا این اعتبار جذب شود.

مدیر کل سازمان جهاد کشاورزی استان نیز گفت: سالانه ۱۳۰ هزار تن سیب، ۱۲ هزارتن گردو،۴۰ هزار تن انگور و ۸ هزار تن انواع مرکبات در کهگیلویه و بویراحمد تولید می‌شود.


تاج الدینی با بیان اینکه راه اندازی و توسعه سردخانه ها و صنایع تبدیلی از اولویت های استان است افزود: کهگیلویه و بویراحمد رتبه ششم کشور در خصوص زراعت برنج و رتبه نهم کشور در کشت حبوبات را دارد.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین اخبار