menusearch
golbangedena.ir

مکتب شهید سلیمانی با بقیه مکاتب متفاوت و متمایز است

جستجو
چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳ | ۲۲:۱۳:۴۸
۱۳۹۹/۱۱/۱۷ جمعه
(0)
(0)
مکتب شهید سلیمانی با بقیه مکاتب متفاوت و متمایز است
مکتب شهید سلیمانی با بقیه مکاتب متفاوت و متمایز است

 

مکتب شهید سلیمانی با بقیه مکاتب متفاوت و متمایز استبه گزارش پایگاه خبری گلبانگ دنا، حسین اکبری در برنامه رهیافت رادیو اقتصاد افزود: شهید سلیمانی چند ویژگی شخصیتی بسیار برجسته ای دارد و این ویژگی های شخصیتی باعث ایجاد مکتب می‌شود.
رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های مجمع جهانی بیداری اسلامی با اشاره به برخی از ویژگی های شخصیتی شهید سلیمانی افزود: اخلاص، شجاعت، تدبیر، عشق به شهادت، ولایت پذیری و صداقت از جمله این موارد است.
اکبری در ادامه اخلاص را از ویژگی های شاخص سردار حاج قاسم سلیمانی برشمرد و گفت: انسان وقتی به خدا اعتماد و با خدا ارتباط برقرار می‌کند به نوعی قدرت خود را به قدرت خدا متصل کرده است از این رو وقتی قدرت خدا پای هر کاری باشد معادله را برهم می‌زند.
وی تصریح کرد: اگر اخلاص به مفهوم واقعی اخلاص باشد خود این شجاعت می‌آورد؛ وقتی انسان مطمئن شد به قدرت خدا وصل شده است، دیگر حرفی باقی نمی‌ماند چرا که هم ترس را به چالش می‌کشد و هم مرگ در برابرش معنا و مفهومی ندارد پس چنین انسانی شجاعت پیدا می‌کند و این شجاعت با همه شجاعت های دنیا فرق دارد.
رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های مجمع جهانی بیداری اسلامی گفت: شخصی که فی نفسه فرد شجاعی است با فردی که با تکیه بر خدا شجاعت پیدا می‌کند بسیار متفاوت است.
وی در ادامه تدبیر را نتیجه شجاعت و اخلاص دانست و افزود: وقتی انسان شجاع شد و خوب توانست دشمن را تحلیل کند و در عین حال از جان خود نترسید، یک آدم مدبری می‌شود و می‌تواند تدبیر کند.
اکبری گفت: نتیجه اخلاص، شجاعت و تدبیر به انسان صداقت می‌دهد به این معنا که دیگر وقتی می‌خواهد در مقابل دشمن مذاکره، قضاوت یا از منظر سیاسی وارد شود با اوج صداقت از موضع اقتدار برخورد می‌کند.
وی ادامه با اشاره به اینکه شهید سلیمانی نقطه کمال خود را در شهادت می‌دید، گفت: معنا و مفهوم این حرف این است که حاج قاسم از خیلی وابستگی های دنیا عبور کرده بود.
رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های مجمع جهانی بیداری اسلامی یادآورشد: مجموع این ویژگی ها از شهید سلیمانی شخصیتی می‌سازد که این شخصیت مکتبش معنا پیدا می‌کند و در آن مکتب بر اساس همین شاخص ها بطورطبیعی انسان به یک الگو، اسوه و اسطوره تبدیل می‌شود.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین اخبار