menusearch
golbangedena.ir

آئین تکریم و معارفه مدیران کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

جستجو
شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ | ۶:۴۱:۵۲
۱۴۰۰/۱۱/۱۱ دوشنبه
(0)
(0)
آئین تکریم و معارفه مدیران کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
آئین تکریم و معارفه مدیران کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

گلبانگ دنا، آئین تکریم و معارفه مدیران کل سابق و جدید آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

 

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گلبانگ دنا، مدیرکل سابق آموزش و پرورش در نشست تکریم و معارفه خود گفت: در این سال‌ها امنیت فرهنگی به جای فرهنگ‌ امنیتی ارج نهاده شد، آموزش و پرورش حیات خلوت هیچ گروه و دسته سیاسی نبود و به دنبال حکمرانی صالح و شایسته بودیم لذا با مدیریتی علمی و برنامه محور عمل کردیم.
هادی زارع‌پور افزود: من خیلی حرف داشتم ولی با شرایط موجود این امکان وجود ندارد و در نهایت ایجاز و اختصار مواردی را عرض می‌کنم.
وی اضافه کرد: در آموزه‌های دینی ما از مدیریت به عنوان یک امانت یاد شده است. نامه‌های امام علی به فرمانداران خود باید منشور مدیریتی ما در جمهوری اسلااست.
زارع‌پور عنوان کرد: من تمام تلاشم بر این بود که امانت‌دار خوبی باشم، اشک هایی که این روزها در اتاق من ریخته شد تمام خستگی را تن من بیرون کرد.
مدیر کل سابق آموزش و پرورش گفت: مدیریت تکلیف است، مدیریت در نظام اسلامی خدمت است نه حکومت، من هم سعی کرده‌ام این روحیه را داشته باشم و همیشه عرض کرده‌ام که من خادم‌المعلمین در این استان هستم.
وی ادامه داد: از آموزش و پرورش به عنوان فراگیرترین نظام، پرمخاطب‌ترین دستگاه و زیربنایی‌ترین نهاد فرهنگی و اجتماعی یاد می‌کنند، محور کار در این نهاد تربیت انسان است، تربیت کار بسیار سخت و دشواری است، تفاوتی بین مدیریت آموزش و پرورش با سایر دستگاه‌ها وجود دارد. اگر اهداف آموزش و پرورش محقق نشود، به کل جامعه لطمه وارد می‌شود. بنابراین مدیریت در آموزش و پرورش یک نقش بسیار استراتژیک دارد و ما امیدواریم آقای عزت‌خواه در این مسیر موفق باشند و ما برایش دعا می‌کنیم که انشاالله موفق شود.
زارع‎‌پور تصریح کرد: من نگاهم به پست و مسئولیت، همواره یک نگاه زاهدانه بوده است.
وی عنوان کرد: آموزش و پرورشِ از ریل خارج شده را که کاملاً فضای سیاست‌زده‌ای داشت را سعی کردم به ریل واقعی خود برگردانم. سعی کرده‌ام متغیر تابع نباشم بلکه متغیر مستقل باشم.
او با بیان اینکه آموزش و پرورش را حیات خلوت هیچ گروه و جناح سیاسی نکردم و از همه ظرفیت‌ها استفاده کردم، اذعان داشت: امنیت فرهنگی را به جای فرهنگ امنیتی حاکم کردم، همچنین تلاش کردم آموزش و پرورش از حاشیه به دور باشد. ایجاد فضای همدلی در آموزش و پرورش نیز از دیگر ویژگی‌های این دوره بود و گام‌های بلندی برداشته شد.
وی بیان کرد: بنده هیچگونه ادعای شعاریِ انقلابی بودن و ارزشی بودن نداشته و ندارم، چون این واژه ها خیلی پرارزش و پرمعنا هستند اما در این هشت سال یک روز حتی از مرخصی‌های قانونی خود را استفاده نکرده‌ام. به نظرم انقلابی بودن و ارزشی بودن به این معنی است، در شبانه روز ۱۵ ساعت برای آموزش و پرورش وقت گذاشته‌ام، شاید در دسترس‌ترین مدیر در این استان بوده‌ام.
وی ادامه داد: با اقتدار مدیریت کردم و تحت تأثیر نبودم، مشورت را می‌شنیدم اما آنچه به خیر آموزش و پرورش بود را انجام می‌دادم، شعار من این بود که آموزش و پرورش یک قدم جلو باشد اما الان که مسیر را نگاه می‌کنم آموزش و پرورش نه یک قدم بلکه صدها قدم جلو آمده است.
وی با اشاره به کتاب گزارش عملکرد خود با عنوان «شکوه خدمت» گفت: این کتاب در باب تجربه‌گردانی نوشته شده است، در فصل پایانی این کتاب بایسته‌های مدیریتی در آموزش و پرورش آمده است.
وی در ادامه به برخی از عملکرد خود در این هشت سال پرداخت و گفت: ۴۸۴۹ نفر از بچه های این استان در هشت سال گذشته در آموزش و پرورش به کار گرفته شده‌اند، در این ابرچالش بیکاری این اتفاق افتاده است.
زارع‌پور گفت: از نظر سرانه فضای آموزشی ما دومین استان کشور هستیم، انقلابی در حوزه ساخت و ساز فضا اتفاق افتاده است.
وی همچنین گفت: از دیگر آمارها صرف نظر می‌کنم و دوستان را به این کتاب ارجاع می‌دهم.
زارع‌پور دادمه داد: من ابتدا از مردم تشکر می‌کنم؛ ولی نعمتان این انقلاب مردم هستند. من جز خوبی از این مردم چیزی ندیدم. وی در ادامه از مسئولین استانی و نمایندگان استان در مجلس نیز تشکر کرد.
زارع‌پور با اشاره به نام غلامرضا تاجگردون نماینده پیشین گچساران و باشت در مجلس گفت: شاید شبهه‌ای در بین برخی به وجود آمده باشد و شاید تصور می‌شد که آقای تاجگردون در کارهای من دخالت می‌کرد، اما باید بگویم ایشان حتی یک بار هم از من سفارشی نخواستند و کسی را سفارش ندادند و اصلاً در این قضایا ورود نمی‌کردند.
زارع‌پور در پایان گفت: تبریک ویژه دارم خدمت آقای عزت‌خواه که از چهره‌های مؤمن، متدین و از انسان های فرهیخته آموزش و پرورش هستند، برای موفقیت او دعا می‌کنم، نه تنها دعا بلکه عملاً در خدمت او هستم و آمادگی دارم کمک کنم، از مجموعه آموزش و پروش نیز تقاضا دارم که به ایشان کمک کنید تا این مجموعه رشد و تعالی و توسعه داشته باشد.
مدیرکل جدید آموزش و پرورش نیز در این نشست خطاب به همتای سابق خود گفت: آموزش و پرورش مدینه فاضله ای نیست که تحویل گرفته باشم، برخی دوستان قصد از ریل خارج کردن آموزش و پرورش را داشتند و در این دوران بدهکاری ها، نمرات پایین و نتایج ضعیف در کنکور از چالش های این دوران بوده است.
وی خاطرنشان کرد: جزیره ای عمل نمی‌کنم، جغرافیا و قومیت و منطقه در انتخاب هایم تاثیری ندارند.
این مقام مسئول در ادامه خطاب به معاون وزیر عنوان کرد: از وزیر می‌خواهیم که هر چه زودتر طرح رتبه بندی را دنبال و اجرا فرمایید.
حسنعلی عزت خواه اذعان داشت: از همه بزرگوارانی که اعتماد کردند تا در این مسئولیت خدمت کنم تشکر می‌کنم و امیدوارم با توجه به اسناد بالادستی و بیانیه گام دوم انقلاب با مدیریت صحیح پاسخی در شان آموزش و پرورش فراهم آورم.
وی ضمن تقدیر از مجمع نمایندگان استان، اضافه کرد: از همراهی نمایندگان استان مخصوصا دکتر روشنفکر نماینده تلاشگر مردم مرکز استان برای سپردن این مسئولیت خطیر کمال قدردانی را دارم و امیدوارم با توجه به مسئولیت هایی که ایشان در مجلس مرتبط با آموزش و پرورش دارند بتوانند برای آموزش و پرورش استان نقشی موثر، مفید، پیش برنده و تحول خواه فراهم آورند.
عزت خواه تصریح کرد: آموزش و پرورش از نگاه جامعه شناسانه تلاش نسل امروز برای نسل فرداست پس بیایید برای تربیت نسل فردا تلاش کنیم، من بدهکارم به همه کسانی که برای آموزش و پرورش متحمل زحماتی شده اند، بدهکارم به شهدا و امام شهدا و دست علمدار کربلا که برای استقلال و آزادی نظام مقدس کوشیدند.
دکتر صادق ستاری‌فرد معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش نیز در ادامه این آئین گفت: از زحمات آقای زارع‌پور تشکر می‌کنم و نوعاً استقبال شما از یک معلم دیگر نیز باز جای تقدیر دارد. عزیزی هشت سال زحمت کشیدند و با رفتار و گفتار نجیبانه مدیریت کردند، این بار امانت را انصافاً خوب مدیریت کردند، این بار امانت الان به آقای عزت‌خواه سپرده شده و برای او آرزوی توفیق دارم.
ستاری فرد در ادامه به مواردی اشاره کرد که در مجموعه آموزش و پرورش استان مورد توجه قرار گیرد: عدالت‌محوری، مدسه‌محوری، مشارکت‎‌جویی و مشارکت‌محوری و خانواده‌محوری برنامه‌های آموزشی و پرورشی به جد گرفته شود. همچنین از ظرفیت شورای آموزش و پرورش استان و شهرستان‌ها برای پیشبرد اهداف تربیت و تعلیم به جد استفاده شود. از ظرفیت نهادهای مردمی، خیرین و گروه‌های جهادی در حل مسائل آموزش و پرورش استفاده شود. ضمن اینکه در توزیع منابع، و امکانات اصل بر رعایت عدالت در حوزه‌های مختلف باشد.
وی با تاکید بر اینکه اجرای سند تحول بنیادین باید به عنوان یک ضرورت و به عنوان یک تکلیف شرعی و قانونی به جد مورد توجه قرار گیرد، گفت: موضوع ساماندهی و سازماندهی نیروی انسانی و توجه به معلم مورد توجه همه نیروها و مدیران ارشد استانی قرار گیرد.
او ادامه داد: امروز ما بیش از هر زمان دیگری نیازمند ارتقا و تقویت سرمایه اجتماعی هستیم، یکی از این دستگاه‌ها که مولد سرمایه اجتماعی کشور است، آموزش و پرورش و معلم است.
ستاری فرد اضافه کرد: در این استان و در برخی از مناطق نیازمند توجه خاص و ایجاد یک تبعیض مثبت در توزیع امکانات و منابع هستیم. به سهم خودم تکلیف می‌بینم که در کنار شما عزیزان این مهم را پیگیری کنم و در کنار آقای عزت‌خواه تلاس کنیم.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین اخبار