menusearch
golbangedena.ir

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد؛ دستيابي به توسعه استان، توجه جدي به نقش پايدار استان بعنوان يک قطب در توسعه کشور را مي طلبد

جستجو
یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ | ۲۳:۲۲:۲۷
۱۴۰۲/۶/۸ چهارشنبه
(0)
(0)
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد؛ دستيابي به توسعه استان، توجه جدي به نقش پايدار استان بعنوان يک قطب در توسعه کشور را مي طلبد
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد؛ دستيابي به توسعه استان، توجه جدي به نقش پايدار استان بعنوان يک قطب در توسعه کشور را مي طلبد

گلبانگ دنا- اولین جلسه تخصصی راهبری برنامه های توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، هیئت علمی دانشگاه ها، رئیس شورای بانک های استان، کارشناسان خبره دستگاه های اجرایی استان، معاونین و کارشناسان روز دوشنبه 6 شهریور 1402 در سالن جلسات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تشکیل شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گلبانگ دنا ، جهانگیر شاهینی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تسلیت ایام ماه صفر و اربعین حسینی در خصوص ضرورت و اهمیت اسناد بالادستی نظیر سند آمایش سرزمین، سند چشم انداز، نظریه پایه توسعه استان، سند توسعه استان و همچنین ظرفیت ها و پتانسل های استان در زمینه تولید صادرات، موقعیت ویژه جغرافیایی استان و نقش استان در توسعه منطقه ای مطالبی را بیان کرد و اظهار داشت: توسعه با مشارکت همه بازیگران این عرصه شامل نخبگان، خبرگان و دستگاههای اجرایی اتفاق خواهد افتاد بنابراین باید به صورت جمعی و تعیین مراحل زمانی مشخص هر بخش آن را پی ریزی و اجرا نمود.

 

وی گفت: یکپارچگی بین تمام بخش‌ها الزامی و از مهم ترین ارکان توسعه می‌توان به سیاست گذاری درست و به موقع، برنامه‌ریزی صحیح و نظارت میدانی به عنوان سه عاملی که در توسعه اثرگذارند یاد کرد.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان افزود: توسعه با ایجاد فهم مشترک، بازنگری، تداعی معانی مشترک و حضور همه جانبه شکل می‌گیرد.

 

شاهینی در این جلسه از همه افراد خبره، با تجربه و کارشناس دعوت کرد که با ایده ها، رویکردها و تجارب خود به این سازمان یاری رسانده تا اسناد توسعه استان مراحل تکوین خود را طی نمایند.

 

وی خاطر نشان کرد: به منظور دستیابی به توسعه استان باید به نقش پایدار خود در توسعه اقتصادی کشور توجه کرد.

 

عالی ترین مقام سازمان برنامه و بودجه کشور در استان ابراز کرد: برای پرداختن به امر توسعه باید اسناد بالا دستی استان در راستایی اسناد توسعه کشور، تدوین و در این راه از نخبگان در دانشگاه‌ها، خبرگان در جامعه و دستگاه‌های اجرایی باید کمک گرفت تا در کنار هم به این مهم دست یابیم.

 

وی با بیان اینکه سند چشم انداز افق آینده ما را ترسیم نموده و در نظریه پایه مباحث مربوط سازگاری بخش‌ها، تطبیق بخش‌ها و مغایرت بخش‌ها را دنبال می‌نماید خواستار مشارکت همه بازیگران این عرصه شد.

 

شاهینی به تفاوت سند توسعه با برنامه توسعه اشاره کرد و بر لزوم بازنگری و به روز رسانی سند آمایش براساس سند توسعه استان با توجه به نیازها و شرایط شناسایی شده جدید تأکید کرد.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یادآور شد: برش برنامه هفتم توسعه استانی در دستور کار قرار گرفته است و همگام با برنامه توسعه کشور که در حال نهایی شدن در مجلس است، با سازمان برنامه و بودجه کشور در حال تدوین است.

 

شاهینی عنوان کرد: استان ما می‌تواند در توسعه کشور نقش داشته باشد باید نظام اجتماعی تولید پایدار را ایجاد کنیم که از نظر کشاورزی، آب و ... در توسعه نقش داشته باشیم.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: 2 هزار گونه گیاهی داریم که 150 نمونه آن نادر است، و در سال گذشته در آمد قابل توجهی از گیاه آنغوزه حاصل شده است، اما بدلیل عدم وجود برنامه های پیشران در این بخش، دچار انقراض بوده و عملاً خام فروشی صورت می‌گیرد که باید برنامه ریزی مناسب نمود.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین اخبار