گلبانگ دنا،رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران و باشت گفت:سطح مراتع و جنگلهای باشت ۱۰۶ هزار هکتار است که از این میزان ۷۸ هزار هکتار جنگل است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گلبانگ دنا، مجید نظری گفت: آفت پروانه برگ خوار بلوط از جمله آفتهایی است که در عرصههای جنگلی فعال بوده و هر چند سال یکبار درختان جنگلی خسارتهای شدیدی وارد میکند.
وی گفت: میزبان اصلی این آفت درختان بلوط است، این پروانه برگ خوار بلوط موجب از بین رفتن برگها و خشک شدن درختان بلوط میشود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران و باشت تصریح کرد: تغییرات اقلیمی، کاهش بارش و رطوبت، ریز گردها، آفتها و امراض موجب آسیب به جنگلها میشود.
نظری ادامه داد: ۷۸ هزار جنگل بلوط در باشت وجود دارد که ۱۸ هزار هکتار ازآن به آفت پروانه برگ خوار سفید مبتلا شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران و باشت خاطرنشان کرد: استفاده از سموم در زراعت یا باغداری نخستین عامل طغیان پروانه برگ خوار بلوط در جنگلهای باشت است، زیرا دشمنان طبیعی آفتها را از بین میبرد.
نظری بیان کرد: عملیات پایش، کنترل و مبارزه با آفات درختان در سطح ۷۸ هزار هکتار از جنگلهای باشت انجام شد.
وی افزود: استفاده از تله نوری، تشکیل کارگروه تخصصی گیاه پزشکی و برگزاری دوره آموزشی برای جوامع محلی در مناطق آلوده از مهمترین اقدامات این اداره کل در زمینه مبارزه با آفت پروانه برگ خوار بلوط در باشت است.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
پایگاه خبری تحلیلی گلبانگ دنا با تکیه بر لطف الهی جهت روشنگری و آگاهی بخشی راه اندازی گردیده است.
استان کهگیلویه وبویراحمد-یاسوج-معصوم آباد -ابودر 5پلاک 8