menusearch
golbangedena.ir

۵۰ دستگاه اجرایی متولی ارائه خدمات به عشایر

جستجو
شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۹:۳۳:۳۵
۱۴۰۲/۱۱/۱۸ چهارشنبه
(0)
(0)
۵۰ دستگاه اجرایی متولی ارائه خدمات به عشایر
۵۰ دستگاه اجرایی متولی ارائه خدمات به عشایر

گلبانگ دنا_رئیس سازمان امور عشایر کشور گفت: خدمات رسانی به عشایر وظیفه بیش از ۵۰ دستگاه اجرایی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گلبانگ دنا، شایان نادری درجلسه شورای عشایر استان افزود: یک تفاهم نامه در سازمان امور عشایر برای رفع مشکلات سکونتگاه‌ها و تخصیص اعتبار برای طرح‌های اولویت دار منعقد شده است.

وی به مشکل امنیت عشایر اشاره کرد و گفت: امنیت عشایر به یک معضل تبدیل شده است و باید هرچه سریعتر تدابیر لازم برای رفع این معضل اندیشیده شود.

نادری با اشاره به دیگر مشکلات عشایرگفت:در سال گذشته هیچ پنل خورشیدی بین عشایر توزیع نشد و باید در راستای توزیع پنل یک گام اساسی برداشت.

وی با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد در حوزه گردشگری و کشاورزی ظرفیت خوبی دارد اضافه کرد: در سفر دوم رئیس جمهور به استان، یک دستورالعمل ۱۰ بندی مناسبی در راستای حمایت ویژه از عشایر تصویب شد.

مدیرکل امور عشایر استان هم در این در جلسه گفت: چهار طرح معیشتی شامل زنجیره تولید گوشت قرمز، کشت گیاهان دارویی، گردشگری و صنایع دستی در عشایر در حال اجراست.

آذرفر با بیان اینکه هدف از اجرای این طرح این است که اتکای عشایر تنها به دام نشود افزود: طرح تولیدی گوشت قرمز در حال اجراست.

مدیرکل امور عشایر استان گفت: در این طرح به افراد متقاضی برای پرواربندی گوسفند هم آموزش‌های لازم ارائه و هم نهاده‌های دامی برای طرح تامین و تسهیلات بانکی لازم ارائه می‌شود.

آذرفر همچنین با اشاره به طرح کشت گیاهان دارویی افزود: برای اجرای این طرح عرصه‌های قابل کشت شناسایی، افراد متقاضی شناسایی، آموزش‌های لازم ارائه، خوشه‌ها و سرخوشه‌ها ایجاد و تسهیلات لازم برای اجرای این طرح‌ها در نظر گرفته شده است.

وی بیان داشت: همچنین برای طرح گردشگری و صنایع دستی تمهیدات لازم در نظر گرفته شده است

مدیرکل امور عشایر استان گفت: ۱۲ هزار خانوار با جمعیت ۷۲ هزار نفر معادل ۱۰ درصد جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد را عشایر تشکیل می‌دهند.

آذرفر افزود: ۶۰ درصد گوشت قرمز استان، ۲۷ درصد عرصه زراعی و ۱۷ درصد عرصه باغی استان در اختیار عشایر است.

وی دسترسی نداشتن به آب آشامیدنی سالم، نامناسب بودن راه‌های عشایری، پرداخت نکردن خسارات سیل مونسان و اعتبارات آلایندگی و همچنین نبود سرویس بهداشتی و بازارچه صنایع دستی از مهمترین مشکلات عشایر استان است.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین اخبار