به گزارش پایگاه خبری گلبانگ دنا به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف بیرویه غذاهای تند به سلامت دستگاه گوارش کمک میکند؟، مطرح کرد: مصرف متعادل غذاهای تند و استفاده از مقادیر متناسب از ادویههای تند میتواند به تقویت سلامت انسان کمک کند اما زیادهروی در مصرف آنها میتواند اثری معکوس به همراه داشته باشد.
مصرف متعادل ادویه های تند با بهبود عملکرد قلب و عروق، کاهش وزن، کاهش خطر بیماری های مزمن غیرواگیر همچنین کاهش التهاب سیستمیک همراه است. به علاوه، کپسایسین که به عنوان ماده موثره فلفل مطرح هست، میتواند در مقادیر متعادل باعث کاهش هلیکوباکتر پیلوری موجود در معده شود، با این حال باید این نکته را در نظر گرفت که مصرف زیاد غذاهای تند و ادویه ها میتواند باعث تحریک و التهاب دستگاه گوارش، درد و ناراحتی های گوارشی شود به علاوه مصرف بیش از حد کپسایسین میتواند دیواره داخلی معده را تحریک کند و با علائمی از قبیل تهوع، استفراغ، درد شکم و اسهال سوزناک همراه باشد.
مصرف غذاهای تند برای همه افراد مناسب نیست
باید توجه کرد که مصرف غذاهای تند برای همه افراد مناسب نیست. خوردن غذاهای تند در حد اعتدال عموما برای افرادی که از قبل مشکل گوارشی ندارند، بی خطر و کم عارضه تر است. با این وجود، خوردن غذاهای تند میتواند باعث التهاب مناطقی شود که به هضم غذا کمک میکنند و گاهی اوقات میتواند در افراد سالم از نظر گوارشی نیز به سوزش سر دل، معده درد یا اسهال نیز بینجامد.
از طرف دیگر،ژ در افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر، زخم معده، رفلاکس معده به مری، سوزش سر دل، بیماری سلیاک و بیماری های التهابی دستگاه گوارش (کرون و کولیت السراتیو)، غذاهای تند باید با احتیاط مصرف و یا از مصرف آنها پرهیز شود.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
پایگاه خبری تحلیلی گلبانگ دنا با تکیه بر لطف الهی جهت روشنگری و آگاهی بخشی راه اندازی گردیده است.
استان کهگیلویه وبویراحمد-یاسوج-معصوم آباد -ابودر 5پلاک 8